Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Οι σταρ εξομολογούνται στα blog τους


Τη δικιά τους φωνή έχουν στο διαδίκτυο πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ και εξομολογούνται τις σκέψεις τους ενώ απαντούν και στα δημοσιεύματα του τύπου.

Μιλώντας απευθείας στους θαυμαστές τους οι σταρ καταφέρνουν να διαχειριστούν καλύτερα ένα σκάνδαλο και να δώσουν τις πληροφορίες που θέλουν για την προσωπική τους ζωή.

Τα blog αλλά και τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το MySpace, διαμορφώνουν τη σύγχρονη εικόνα των σταρ.

Σταρ και σταρλέτες όπως η Lindsay Lohan, η Paris Hilton, η Kim Kardashian αλλά και... η Britney Spears χρησιμοποιούν υπηρεσίες όπως το Buzznet που τις βοηθούν να δημιουργήσουν το δικό τους blog, να προσθέσουν πληροφορίες και να έχουν το δικό του χώρο στο διαδίκτυο. Επιπλέον έχουν έσοδα αρκετών χιλιάδων δολαρίων από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στις σελίδες τους.

Πρόσφατα η Lauren Hill, σταρ reality παιχνιδιού στις ΗΠΑ, χρησιμοποίησε το blog της για να διαψεύσει δημοσίευμα εφημερίδας που την ήθελε να έχει καυγαδίσει στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Η Paris Hilton είναι από τις πιο ένθερμες υποστηρίκτριες των blog καθώς της δίνουν φωνή προς το κοινό της «Διάβασα τόσα πολλά ψέματα για μένα στον τύπο και θέλω οι φαν μου να γνωρίζουν τι ισχύει και τι είναι ψέμα. Στο blog μου θα διαβάζουν την αλήθεια».

Από: vendeta.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan