Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

Calma Cafe, ένα καφέ με ιστορία στην Οδό Δημοκρατίας !


Η πρώτη επιχείρηση της Οιχαλίας που δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί μας και παράλληλα να προβληθεί μέσα από το blog μας είναι το Calma Cafe!!

Το Calma Cafe προέκυψε από την, προ τριετίας, ανακαίνιση ενός άμεσα αναγνωρίσιμου χώρου, που αποτελούσε μια ολόκληρη στην ιστορία της Οιχαλίας, της καφετερίας Εναλλάξ. Το ανανεωμένο Calma Cafe είναι ένα όραμα και μία δημιουργία ενός ανθρώπου με μεράκι και πολυετή πείρα στον χώρο, του ιδιοκτήτη και υπεύθυνου του καταστήματος, Φώτη Χαλού.

Στην προσεγμένη διακόσμηση του καταστήματος κυρίαρχο ρόλο έχει το ξύλο, ενώ η χρήση γήινων χρωμάτων σε συνδυασμό με τον απαλό φωτισμό και... τις προσωπικές πινελιές του ιδιοκτήτη έχουν σαν αποτέλεσμα ο χώρος να αποπνέει μια θετική αύρα όπου ο πελάτης μπορεί να κάνει μία παύση από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινής ζωής. Εδώ κανείς μπορεί να απολαύσει τον καφέ του από νωρίς το πρωί, να γευτεί ζεστά και κρύα σάντουιτς και να νιώσει την γλύκα του ολόφρεσκου γλυκού. Το βράδυ, μέσα σε ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον μπορεί κανείς να χαλαρώσει απολαμβάνοντας ένα ποτό ή ένα ποτήρι κρασί από την πλούσια κάβα του μαγαζιού ή προσωπικής παραγωγής του ιδιοκτήτη. Σήμα κατατεθέν του μαγαζιού είναι οι μουσικές επιλογές που σου δημιουργούν ένα αίσθημα χαλάρωσης και σε ταξιδεύουν. Επίσης εδώ μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet μέσω δωρεάν ασύρματου δικτύου καθώς και να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο αγώνες στις μεγάλες οθόνες που είναι τοποθετημένες εκεί. Στα θετικά του καταστήματος και ενδεικτικό της άνεσης που προσφέρει ο χώρος είναι και το target group στο οποίο απευθύνεται, που αποτελείται από άτομα κάθε ηλικίας!

Από τις επαφές μου με τον ιδιοκτήτη κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος με όρεξη και διάθεση για δουλειά κα εξέλιξη, που προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στους πελάτες του ό,τι καλύτερο, ενώ σε ερώτησή μου για τα μελλοντικά επαγγελματικά του πλάνα, η απάντησή του είναι ότι στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία 2 νέων χώρων το θέμα των οποίων δεν θέλησε να αποκαλύψει.


1 comments:

Ανώνυμος είπε...

an ine kanenas xontros den mpori na kathisi stis karekles toy mpakoyrgia

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan