Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

10.000 επισκέψεις και βάλεεεεεεεεεεε !!

10.000 επισκέψεις στο oichalia.blogspot.com!! 10.000 άτομα περιηγήθηκαν στο blog μας τους 3 πρώτους μήνες που βρίσκεται στον αέρα!! Ακούγεται απίστευτο, ακούγεται τρελό να έχει κανείς τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα δεδομένου ό, τι το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι περιορισμένο τοπογραφικά..
Σας ευχαριστούμε που επιλέγεται τις σκιές μας είτε για να ενημερωθείτε και να μελετήσετε θέματα που απασχολούν και συνεπαίρνουν και εμάς τους ίδιους, είτε για να μας βρίσετε και να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για ορισμένα θέματα και απόψεις. Δεν μας πειράζει η κριτική, θετική ή αρνητική, καλοπροαίρετη ή μη.. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να περνάτε ευχάριστα, να χαλαρώνετε, να ξεδίνετε αλλά και να προβληματίζεστε..
Σας ευχαριστούμε που ένα blog το οποίο αρχικά στήθηκε για να σπάσουμε την ανία του χειμώνα, βρήκε τέτοια ανταπόκριση από εσάς, αγαπήθηκε από πολλούς και μισήθηκε από άλλους τόσους.
Σας αγαπάμε όλους και συνεχίζουμε για εσάς, σε πείσμα μερικών από εσάς!!

The Ghost, Strawberry, Aladdin ..

ΥΓ : Απανταχού bloggers, ευχαριστούμε που μας δίνεται την ευκαιρία να σας γνωρίσουμε μέσα από τις πένες και τα πινέλα σας, ευχαριστούμε για τα άρθρα σας που τόσο συχνά δανειζόμαστε για το blog μας... Υποκλινόμαστε !!

2 comments:

MOLEMOU είπε...

MPBABO FILE MOU PANTA TETOIA-KAI MIA MERA ELPIZO NA GINIS ENA APO TA PROTA BLOG STHN ELLADA-

The Ghost είπε...

Molemou, xairomaste pou to ''xtuphma katw apo thn mesh'' pou dex8hkes prosfata den sou esvhse thn 8elhsh kai thn agaph gia thn blogosfaira... Na parameineis enas agrypnos ka8imerinos uposturikths olou tou blogomegaleiou... Se exei anagkh!!

upogegrammeno me thn sumpa8eia mas

The Ghost, Strawberry, Aladdin
oichalia.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan