Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ώρα να πάτε στο καλό...

Απο εναν απογοητευμενο Ελληνα πολιτη.‏

Ολα δειχνουν πως παμε ολοταχως για εκλογες. Μολις εναμιση χρονο μετα της εκλογες και ο χρονος χτυπα ηδη αντιστροφα για την κυβερνηση. Ειμαι περιεργος να ακουσω τον κ. Πρωθυπουργο της χωρας και τους κυβερνητικους βουλευτες, στις προεκλογικες ομιλιες που θα κανουν, να μας αναλυουν το κυβερνητικο εργο των πεντε τελευταιων ετων.
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, το χαλι της Ελληνικης οικονομιας σημερα απο...
τη μια, με τις δηλωσεις, του μεχρι προτινος υπ. οικονομιας κ. Αλογοσκουφη, περι ισχυρης οικονομιας επι 4περιπου χρονια απο την αλλη.
Το σεμνα και ταπεινα του κ. Καραμανλη μαζι με τον περιφημο πολεμο κατα των νταβατζηδων απο τη μιακαι το να μπορεις να εχεις offshore, να κτιζεις βιλες, να χαριζεις δημοσια περιουσια σε μοναχους, να ξεπουλας κρατικα ακινητα, να ταξιδευεις με κοτερα και αεροσκαφη επιχειρηματιων, να δεχεσαι δωρα και εκπτωσεις απο εταιριες, βλεπε Siemens,να καταγγελλεσαι για συμμετοχη σε δωροληψια και ολα αυτα χωρις κανεις απο τους κυβερνωντες να δειχνει το παραμικρο ενδιαφερον, αντιθετως να προσπαθουν να τα καλυψουν.
Επισης θα ηθελα να ακουσω μια εξηγηση για το που πηγαν οι φοροι που πληρωσαμε ολα αυτα τα χρονια, οταν βλεπουμαι την φτωχια που πληττει εκατομμυρια Ελληνων, το μπαχαλο στην παιδεια, στην υγεια, στο δημοσιο τομεα,στα ασφαλιστικα ταμεια....
Κυριοι της κυβερνησης της ΝΔ ηλθε η ωρα να παραχωρησσεται τις καρεκλες της εξουσιαςοδηγοντας την χωρα δημοκρατικα σε εκλογες.
ΑΡΚΕΤΑ πια!!! Σας δωσαμε δυο τετραετιες και δεν εκτιμησατε στο ελαχιστο την τιμη που σας εκανε ο Ελληνικος λαος.Σας εμπιστευτηκαμε τις τυχες και τα ονειρα ενος ολοκληρου λαου και μας απογοητευσατε οικτρα. ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

press-gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan