Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Οι πολιτικοί έρχονται κοντά στο ΛΑΟ «τώρα μας θυμήθηκαν λένε οι καταστηματάρχες»



Επισκέψεις επί επισκέψεων και συσκέψεων που έχουν προγραμματισθεί για τις ερχόμενες μέρες δίνουν ένα έντονο προεκλογικό κλίμα στην Πόλη.


Συγκεκριμένα μέρες πολιτικών εξελίξεων μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτή η εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένονται να ανακοινωθούν βαρύγδουπα πολιτικά πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στα Τρίκαλα και παράλληλα επισκέψεις επί επισκέψεων και συσκέψεων που έχουν προγραμματισθεί δίνουν ένα έντονο προεκλογικό κλίμα στην Πόλη.

Αναμένονται τις προσεχείς ημέρες η κ. Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς της ΝΔ και αύριο κλιμάκιο πολιτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Επισκέψεις και εξελίξεις που φαίνονται ότι πολλοί λίγο απασχολούν τους πολίτες οι οποίοι όπως έλεγαν χαρακτηριστικά καταστηματάρχες της πόλης που βλέπουν κάθε μέρα κλειδαριές να μπαίνουν σε καταστήματα και να κλείνουν «Τώρα μας θυμήθηκαν οι πολιτικοί, τόσο καιρό που φωνάζαμε «αγρόν αγόραζον» ή σωστότερα, καλύτερο μισθό για τον εαυτόν τους αγόραζαν και έρχονται τώρα να μας πούνε πάλι ΘΑ».


trikalanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan