Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Καθηγητής στα Τρίκαλα χειροδικεί εναντίον μαθήτριας



-Θα τον Τσιμεντάρω απειλεί ο γονέας της μαθήτριας που δέχθηκε την επίθεση.


Καθηγητής στα Τρίκαλα πλακώνει στο ξύλο μαθήτρια και άλλους μαθητές. Συγκεκριμένα σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα της Μαθήτριας που δέχτηκε την επίθεση, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μαθήτριας με πολύ άσχημο τρόπο σπρώχνοντας και ρίχνοντας σφαλιάρες στην μαθήτρια.
Ο Πατέρα της μαθήτριας σε τοπικό σταθμό των Τρικάλων (Ράδιο Ζυγός) χθες το πρωί καταγγέλλοντας το συμβάν δήλωσε αγανακτισμένος
-Θα σε Τσιμεντάρω και έρχομαι στο Γυμνάσιο να σου κόψω τα Α........
Καθηγητές των Τρικάλων θεωρούν απαράδεκτες αυτές τις απειλές και μάλιστα από τα ΜΜΕ να απειλούν οι γονείς τους καθηγητές.
Η ενέργεια του καθηγητή και οι απειλές που ακουστήκαν στον αέρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι γονείς, δημιούργησε ανησυχίες σ΄όλη την εκπαιδευτική κοινότητα των Τρικάλων, αλλά και σε πολλούς γονείς μαθητών για το τρόπο εν έτη 2009 που ορισμένοι καθηγητές αντιμετωπίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κάλεσε αμέσως σε απολογία τον καθηγητή και τις μαθήτριες που δέχθηκαν την επίθεση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συγκεκριμένος καθηγητής έχει δώσει αφορμές χειροδικίας εναντίον των μαθητών και παλιότερα.


trikalanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan