Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει. Εσείς;

Γιορτή των Ερωτευμένων η 14η Φεβρουαρίου και ο καθένας μας αντιμετωπίζει την ημέρα αυτή με τον δικό του τρόπο.Κάποιοι από εμάς θα ξυπνήσουν το πρωί με ευχάριστη διάθεση και θα πούν Χρόνια Πολλά στον αγαπημένο ή την αγαπημένη τους. Κάποιοι άλλοι θα τρέχουν την τελευταία στιγμή να αγοράσουν το δώρο και την κάρτα που θα προσφέρουν στον καλό ή την καλή τους. Κάποιοι θα δοκιμάσουν την ευχάριστη έκπληξη να λάβουν ένα δώρο από κάποιον που δεν το περίμεναν.

Δεν είναι βέβαια λίγοι και εκείνοι που θεωρούν ότι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εμπορικό τρικ και στην ερώτηση αν γιορτάζουν την ημέρα των ερωτευμένων απαντούν με ύφος σκωπτικό: Εγώ γιορτάζω όλο τον χρόνο!

Όπως και να έχει, σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκετε, η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι μια ημέρα σαν όλες τις άλλες. Και οι Έλληνες δεν έχουμε συνηθίσει να αφήνουμε τις ευκαιρίες για γιορτή να πηγαίνουν χαμένες. Οι προτάσεις για να γιορτάστε στην πόλη είναι πολλές.

Μπορείτε να δειπνήσετε σε κάποιο από τα εστιατόρια της πόλης που έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού για την ημέρα, ή να πάτε για ποτό σε ένα από τα κλαμπ και τα μπαρ που διοργανώνουν theme parties.

Αν θέλετε να μείνετε σπίτι, ετοιμάστε ένα όμορφο δείπνο για δύο και χαρίστε ένα συμβολικό δώρο, ό,τι και αν είναι αυτό, η κίνηση μετράει [σημείωση ειδικά για τους κυρίους > αν η κίνηση περιλαμβάνει και ένα μονόπετρο, εκτιμάται περισσότερο].

Αν πάλι έχετε εκνευριστεί με τα λουλούδια, τα γλυκά και τα λούτρινα κουκλάκια, οργανώστε ένα anti-valentine πάρτι, χωρίς μπαλόνια και χωρίς ο,τιδήποτε έχει σχήμα καρδιάς, για εσάς και τους φίλους σας.

Με όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι σίγουρο ότι όλοι μας, ερωτευμένοι ή όχι, θα βρούμε κάτι ενδιαφέρον να κάνουμε εκείνο το βράδυ, ακόμη και να ερωτευτούμε!

Άλλωστε, τον έρωτα τον ζούμε όλο τον χρόνο. Στις 14 Φεβρουαρίου είναι απλώς μια ευκαιρία να τον [ξανα]γιορτάσουμε!

magazine.homeboy.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan