Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ο μεγαλοτραπεζίτης Δαυίδ ντε Ρότσιλντ στην Ελλάδα:όταν το θράσος ξεπερνάει κάθε όριο

Ο ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 3 ΑΙΩΝΕΣ,ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ...ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ ΕΔΩ;

Για την οικογενεια Ροτσιλντ εχουν γραφτει πολλα:τοσα,ωστε να προξενει ακομα και σημερα το ενδιαφερον μελετητων,ιστορικων και συνωμοσιολογων.Και πώς να μη γινει αυτο,οταν μιλαμε για μια δυναστεια τραπεζιτων,που επαιξαν ρολο σε ολες τις μεγαλες ιστορικες στιγμες τουλαχιστον τα τελευταια 300 χρονια:απο την αρχικη τους υποστηριξη στο Ναπολεοντα μεχρι τη μαχη του Βατερλο,ως τους δυο τελευταιους Παγκοσμιους Πολεμους.

Εμεις,δεν θα αναφερθουμε στο βρωμικο ρολο τους στα παραπανω.Αυτο που μας ενδιαφερει,δεδομενης της σημερινης επισκεψης στην Ελλαδα του Δαυιδ ντε Ροτσιλντ (θαυμαστε τον αριστερα πανω με το εβραικο καπελακι του!),ειναι Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ:που ηταν ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ.Στοιχεια δηλαδη που χαρακτηριζουν τους τραπεζιτες ως τις μερες μας.

Οι "κυριοι" αυτοι λοιπον,ηταν οι βασικοι χρηματοδοτες των δανειων που πηραμε προκειμενου να μπορεσουμε να σταθουμε στα ποδια μας το 1824,ενω συμμετειχαν ως ιδρυτικα μελη στην ιδρυση της Εθνικης Τραπεζας!!!Το γεγονος ομως για το οποιο εχουν μεινει ανεξιτηλα ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ χαραγμενοι στη μνημη του εθνους μας,ειναι ο ναυτικος αποκλεισμος της Ελλαδας απο τον αγγλικο στολο το 1850,ως συνεπεια της "ανυπακοης" μας στις...εβραικες τους παραδοσεις!!!Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη:

Η λεγομενη "Υποθεση Πατσιφικο" ήταν μια διπλωματική και πολιτική κρίση μεταξύ Ελλάδας και Βρετανίας το 1847-1850 που ανέκυψε με αφορμή... την επίθεση το 1849 του αθηναϊκού όχλου κατά της περιουσίας του βρετανικής υπηκοότητας Εβραίου Δον Πατσίφικο, προξένου της Πορτογαλίας. Η κυβέρνηση είχε απαγορεύσει τη χρονιά εκείνη για πρώτη φορά το «κάψιμο του Εβραίου» ή του «Ιούδα», πασχαλινό έθιμο κατά το οποίο έκαιγαν αχυρένιο ομοίωμα Εβραίου,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Με αφορμή την απαγόρευση αυτήν όχλος επιτέθηκε στον Εβραίο Δον Πατσίφικο, εισέβαλε στο σπίτι του και προξένησε καταστροφές. Ο Πατσίφικο ζήτησε υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση από το ελληνικό κράτος αλλά δεν ικανοποιήθηκε και τότε στράφηκε στη βρετανική κυβέρνηση.

Η υπέρμετρη αντίδραση της Βρετανίας, που κορυφώθηκε με τον ναυτικό αποκλεισμό της χώρας από το Βρετανικό Ναυτικό το 1850 και την κατάσχεση ελληνικών πλοίων στο Αιγαίο, ωστε να αναγκαστεί η Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση, αποτελεί πρωτοφανή στην ιστορία των διεθνών σχέσεων αναίτια επίδειξη ισχύος και αμφισβήτηση της κυριαρχίας κυρίαρχου κράτους και έχει παραμείνει κλασικό παράδειγμα στρατηγικής καταναγκασμού μέσω της "διπλωματίας της κανονιοφόρου". Η κρίση έληξε ύστερα από παρέμβαση των άλλων δύο προστάτιδων δυνάμεων του νεοσύστατου ελληνικού κράτους, της Γαλλίας και της Ρωσίας και αφού η Ελλάδα δέχτηκε ισχυρό οικονομικό πλήγμα. Ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός έμεινε στην ιστορία ως Παρκερικά, από το όνομα του Βρετανού ναυάρχου.

Γεγονός όμως υπήρξε ότι έναντι των μέτρων εκείνων πάντες οι Έλληνες από του Βασιλέως μέχρι και του τελευταίου εργάτη επέδειξαν γενναία ψυχραιμία και οι δε πληγέντες από τα μέτρα αυτά κυρίως έμποροι και ναυτιλλόμενοι στον Πειραιά τάχθηκαν όλοι στο πλευρό της ελληνικής Κυβέρνησης επιδοκιμάζοντας την στάση της.

Τελικά μετά από διπλωματικά επεισόδια μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας και της παρέμβασης της Ρωσίας ο ναυτικός αποκλεισμός ήρθη στις 15 Απριλίου του 1850 όπου και το ζήτημα της αποζημίωσης του Πατσίφικο παραπέμφθηκε σε διεθνή διαιτησία,η οποία και εξακρίβωσε πως η ζημία που τελικά είχε υποστεί ο Πατσίφικο ήταν μόλις 3.750 δραχμές, με αρκετές αμφιβολίες, αφού και ο ίδιος δεν μπόρεσε να αποδείξει το τρόπο απόκτησης των καταλογιζομένων ειδών. Έτσι αφενός η ελληνική κυβέρνηση κατέβαλε στον Πατσίφικο το ποσόν των 3.750 δραχμών και αφετέρου επεστράφη σε αυτήν το υπόλοιπο ποσό εκ 330.000 δραχμών που είχε εν τω μεταξύ καταθέσει στην Αγγλία, ως εγγύηση, για την άρση τουλάχιστον του αποκλεισμού.

Διαβαστε περισσοτερα εδω.

Οπως φαινεται ξεκαθαρα απο τα παραπανω,η Ελλαδα υπεστη ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ απο τις μεγαλες δυναμεις της εποχης,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ...ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ!!!Οι αναλογιες με τη σημερινη εποχη,εμφανεστατες.Γι'αυτο λοιπον,ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ των Ροτσιλντ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ Σ'ΑΥΤΗΝ!

Αντι γι'αυτο ομως,ερχεται...μετα βαιων και κλαδων να μας κανει μαθηματα αντιμετωπισης της οικονομικης κρισης,ποιος;;;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ!!!Και φυσικα,ο Πρωθυπουργος δεν εχασε την ευκαιρια να συναντηθει με ενα τετοιο...σημαντικο προσωπο!Αραγε,ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕ να του πει οτιδηποτε για την "Υποθεση Πατσιφικο";

Ε λοιπον οχι!ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!Το θρασος ορισμενων ειναι απιστευτο!Μετα την προγραμματισμενη για το Μαιο "συνοδο" της αμαρτωλης λεσχης Μπιλντερμπεργκ στη χωρα μας,τωρα μας εφεραν εναν απο τους πρωτεργατες του Διεθνους Σιωνισμου (δειτε το εβραικο χαρτονομισμα αριστερα με τη μορφη ενος απο τους προγονους του Δαυιδ ντε Ροτσιλντ) και ουσιαστικα,ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ,να μας κανει...διαλεξη!!!Η οποια φυσικα,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!Δηλαδη δεν φτανει που επιτρεπουμε την εισοδο στη χωρα ενος ατομου που η οικογενεια του ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ εις βαρος μας,δεν φτανει που ανεχομαστε τα κροκοδειλια δακρυα του για την οικονομικη κριση,ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

hellas-orthodoxy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan