Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Στηρίζουμε Τον Θοδωρή Τενέζο.


Παιδιά συνεχίζουμε την υποστήριξη στο Θοδωρή, παμε τώρα σε υψηλότερα κλιμάκια. Παμε να στείλουμε με το γνωστό τρόπο την κάτωθι επιστολή σε ολους τους βουλευτές:

Αγαπητοί κύριοι/ Αγαπητές κυρίες,

Ολόκληρη η διαδικτυακή κοινότητα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα του συμπολίτη μας Θεόδωρου Τενέζου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην 40η ημέρα απεργίας πείνας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην παντοδυναμία των καρτέλ και του αθέμιτου ανταγωνισμού, που έγιναν η αιτία τόσο ο ίδιος να καταστραφεί οικονομικά, όσο και να μείνουν άνεργοι 220 υπάλληλοι που απασχολούσε.
Με ακόμα εντονότερο ενδιαφέρον όμως, καθώς και με απορία, παρακολουθούμε την πλήρη αποσιώπηση του θέματος από τα ΜΜΕ και την απέραντη αδιαφορία των πολιτικών μας εκπροσώπων, δηλαδή των βουλευτών μας.

Την ιστορία του Θεόδωρου Τενέζου, όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα μπλογκς και το Ιντερνετ γενικότερα, την γνωρίζετε σίγουρα. Για όσους δεν την γνωρίζετε, μπορείτε να την πληροφορηθείτε από την ανοικτή επιστολή που ο ίδιος έστειλε στον πρωθυπουργό, με κοινοποίηση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την οποία θα βρείτε εδώ. Επιστολή στην οποία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει απολύτως καμία απάντηση.

Σαν Έλληνες πολίτες, έχουμε μείνει άναυδοι μπροστά στην αδράνεια κυβέρνησης και παραγόντων, όταν συντελούνται τέτοια εγκλήματα κατά της περιουσίας, της ζωής και της αξιοπρέπειάς μας. Θεωρούμε προκλητική και ύποπτη τη στάση, τόσο της πολιτικής κοινότητας, όσο και των ΜΜΕ ,εξοργιστικά προκλητική και ύποπτη!

Η θέση σας ως βουλευτές, ως δημόσιοι δηλαδή λειτουργοί, που έχουν εκλεχθεί από το λαό, που πληρώνονται από τους φόρους των πολιτών, σας καθιστά άμεσα υπεύθυνους για τη διόρθωση - αν όχι πρόληψη- της οποιασδήποτε αδικίας. Σας καθιστά άμεσα υπόλογους για κάθε δυσλειτουργία των νόμων και των θεσμών και φυσικά δεν σας επιτρέπει την ουδέτερη στάση και την απάθεια.

Εν κατακλείδι, ως πολίτες και ψηφοφόροι, έχουμε την αξίωση να επιληφθείτε του θέματος άμεσα, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι πλέον μιλάμε για κίνδυνο της ζωής του κυρίου Τενέζου. Είναι υποχρέωσή σας να δώσετε στο ζήτημα αυτό τη δημοσιότητα και την προσοχή που πρέπει και να πιέσετε προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να υπάρξει το συντομότερο μια λύση.

Η κοινωνία μας έχει πλέον ανάγκη για βαθύτατες ριζικές τομές σε όλα τα επίπεδα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει, απλά θα μείνει πίσω και θα κοιτάζει τις εξελίξεις από το περιθώριο. Όσοι το συνειδητοποιούν, θα πρωταγωνιστήσουν στις αλλαγές. Η επιλογή ανήκει στον καθένα από εσάς και από εμάς. Πάντως ένα είναι σίγουρο. Η εποχή που ο πολίτης δεχόταν να εκπροσωπείτε από άβουλους και αμέτοχους πολιτικούς, εχει ανεπιστρεπτί παρέλθει.

Σας γνωρίζουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από όλες τις ιστοσελίδες που παρακολουθούν την ιστορία, καθώς και όσες απαντήσεις λάβουμε από εσάς.

Αναμένοντας την αμεσότατη αντίδραση και απάντηση σας.

Με εκτίμηση,
www.mayrodendri.tk


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8:30 μμ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΗΧΗΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!

tenezos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan