Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Βανδαλισμοί στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στα Τρίκαλα



Στόχος αγνώστων έγιναν για μια ακόμη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο τα γραφεία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στα Τρίκαλα. Δυο άτομα νεαρής ηλικίας περίπου 25 ετών, συμφωνά με μαρτυρίες περαστικού, μετέβησαν τις βραδινές ώρες του Σαββάτου προς την Κυριακή επί της οδού Γλαύστωνος 14 όπου βρίσκονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, πετώντας πέτρες και καταστρέφοντας την βιτρίνα της εξωτερικής εισόδου του κτιρίου.
Οι άγνωστοι δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Ρύπαναν με σπρέι και υβριστικά για το κόμμα μηνύματα τα τσάμια της εξωτερικής εισόδου που φιλοξενούνται τα γραφεία ενώ έγραψαν συνθήματα και σε γειτονικό από τα γραφεία τοίχο καταστήματος που βρίσκεται στην εν λόγω οδό.
Οι δράστες να σημειωθεί ότι έφυγαν πανικόβλητοι από το σημείο καθώς την ώρα της επίθεσης ένας διερχόμενος πολίτης έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή.
Σημειωτέον ότι τα τοπικά γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Ε. κ. Χρήστου Τσιόλα γίνονται στόχος αγνώστων για 5η συνεχή φορά. Στην παρούσα φάση οι ζημιές ήταν αρκετά μεγαλύτερες σε σχέση με το παρελθόν.
«Για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας έγιναν στόχος επίθεσης. Αυτή την φορά πιο «αναβαθμισμένη». Οι επίγονοι των γεγονότων του Δεκεμβρίου δείξανε για μια ακόμη φορά το πόσο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και την αντίθετη άποψη.
Εμείς, όπως δεν πτοηθήκαμε από προηγούμενες επιθέσεις, δεν θα πτοηθούμε κι από αυτή. Το αντίθετο πεισμώνουμε και υποσχόμαστε στους αρνητές της δημοκρατίας ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα βρισκόμαστε μπροστά, όχι με πέτρες και μολότοφ αλλά με ιδέες και καθαρό πολιτικό λόγο», ανέφερε μιλώντας στην «ΕΡΕΥΝΑ» ο κ. Τσιόλας.
Τέλος να υπογραμμιστεί ότι για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία ενώ σήμερα ο κ. Τσιόλας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.

e-erevna

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan