Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Εδώ είμαι, ξύπνησα..

Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 σήμερα και μετά από ένα διάλειμμα 2 - σχεδόν - ημερών λόγω "απότομης αφύπνισης" , επιστρέφω και πάλι στο ενεργό bloggin' με αρκετή όρεξη για ανανέωση.

Μεγάλη Εβδομάδα
Εβδομάδα των παθών διανύει η κυβέρνηση και μάλιστα χωρίς προσδοκία ανάστασης ενώ το κλίμα ηττοπάθειας εδραιώνεται σιγά σιγά ανάμεσα στα στελέχη της καθώς οι δημοσκοπήσεις αυξάνουν τη διαφορά του ΠαΣοΚ από τη Ν.Δ. κατά 7,5 %. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αντώναρος επιχείρησε χθες να υποβαθμίσει τη σημασία των ευρωεκλογών ενώ στο ίδιο πνεύμα ο υπουργός Παιδείας κ. Σπηλιωτόπουλος υπογράμμισε πως «οι δημοσκοπήσεις δεν υποκαθιστούν την κάλπη και σε κάθε περίπτωση δεν προσφέρονται για μόνιμα συμπεράσματα».

The big "comeback"
(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυνση)
Και ενώ αρκετά στελέχη της Ν.Δ. κάνουν προσπάθειες αντιστροφής του αρνητικού κλίματος που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, την ίδια ώρα στο ΠαΣοΚ τρίβουν τα χέρια τους καθώς ο κ. Ρουσόπουλος επέλεξε χθες, εντελώς ξαφνικά, να εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του ALTER για να υπερασπίσει τη Ν.Δ. για τα σκάνδαλα που έχει δημιουργήσει! Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι τα κοντέρ χτύπησαν κόκκινο και αυτόματα η διαφορά των 2 παρατάξεων ανέβηκε στις 10 ποσοστιαίες μονάδες από την ώρα που βγήκε ξανά ο Θεόδωρος στα κανάλια.
Πηγή : hakis

My big fat blue wedding
Την ίδια στιγμή, οι "γαλάζιοι κουμπάροι" (Αδαμόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης) την γλίτωναν πολύ φτηνά καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών στον καθένα τους για την υπόθεση εκβίασης σε βάρος της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ το Σεπτέμβριο του 2006. Το δικαστήριο έδωσε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση των τριών κατηγορουμένων με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ στον καθένα.

Οικογενειακά δράματα
"Κάνε παιδί να δεις καλό" θα σκέφτεται ο Αριστοτέλης Παυλίδης για την κόρη του Αγγελική, η οποία με την χθεσινή κατάθεσή της στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης "άδειασε" κανονικά τον πατέρα της καθώς δήλωσε ότι ο πρώην υπουργός γνώριζε το πραγματικό τίμημα της αγοράς του διαμερίσματός της, δηλαδή ότι κόστισε 235.000 €. Ο ίδιος ο κ. Παυλίδης στην κατάθεσή του στον ανακριτή κ. Ζαβιτσάνο είχε πει ότι το τίμημα της αγοράς ήταν 156.000 €.

Fox hunters
Για άλλη μια φορά ξέφυγε από τα χέρια των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. ο Παλαιοκώστας. Ο φημισμένος για τις αποδράσεις του κακοποιός κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης από τους αστυνομικούς με τα πόδια καθώς οι τελευταίοι "δεν είχαν πρόθεση να τον πυροβολήσουν αλλά να κάνουν μια ασφαλή σύλληψη", σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Στάθη. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στο ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ Μεγάρων και ενώ ο Παλαιοκώστας μάλλον επέστρεφε από το καζίνο όπου και "επένδυσε" τα χρήματα των απαγωγών.

Αθλητικά
Βραδιά Champions League απόψε με τους 2 επαναληπτικούς προημιτελικούς Τσέλσι - Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα, με τη μεν Λίβερπουλ να ελπίζει στο θαύμα μέσα στο "Στάμφορντ Μπρίτζ" μετά το σε βάρος της 1-3 του πρώτου αγώνα, και τη δε Μπάγερν να ψάχνει την εξιλέωση της συντριβής της με 4-0 από την εκπληκτική Μπαρτσελόνα.

1 comments:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan