Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Το πιο καυτό συναυλιακά καλοκαίρι!

Γράφει ο Άρης
Οι παρακάτω πληροφορίες απευθύνονται αυστηρά μόνο σε όσους δεν σχεδιάζουν να παρευρεθούν στην συναυλία των ACDC!
Αρκετά ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων έχουν ανακοινωθεί ήδη από τους διοργανωτές των διαφόρων ελληνικών φεστιβάλ για αυτό το καλοκαίρι και αναμένονται αρκετά ακόμα. Η διαφορά όμως με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι ανάμεσα στους γνωστούς μόνιμους καλοκαιρινούς επισκέπτες-τουρίστες (Placebo, Moby, Puressense …) βρίσκονται και συγκροτήματα που πραγματικά αξίζει κάποιος να δει!
Στην περίπτωση δε των Killers προσωπικά είχα απογοητευτεί και έψαχνα για κάποιο ευρωπαϊκό φεστιβάλ να τους δω, λύση η οποία είναι συνήθως η καλύτερη για κάθε μουσικόφιλο και όχι μόνο. Αυτή τη χρονιά όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι να μας κρατήσουν εντός συνόρων και συγκεκριμένα οι εξής: στις 3/6 οι Franz Ferdinand, στις 19/6 οι Klaxons και ο Jarvis Cocker, στις 28/6 οι Killers και στη 1/7 οι Block Party! Δεδομένου ότι δεν έχουν οριστεί τα πλήρη line up αλλά και του ότι κάποια φεστιβάλ απλά δεν έχουν ανακοινωθεί καθόλου ακόμα ίσως το καλοκαίρι αυτό του 2009 να γίνει πιο καυτό!
Εάν πάλι τα παραπάνω δεν σας λένε απολύτως τίποτα τότε καλύτερα να προμηθευτείτε εισιτήρια για τους ACDC (πριν τελειώσουν) γιατί σύμφωνα με πληροφορίες θα ακυρωθεί η καλοκαιρινή περιοδεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου! Αναμείνατε λοιπόν για περισσότερες έγκυρες πληροφορίες επί των συναυλιακών δρώμενων του καλοκαιριού και προσευχηθείτε μαζί μου (μεγάλη εβδομάδα έρχεται ) για ακόμα καλυτέρα (White Lies και Editors την ίδια μέρα αν γίνεται)!

Πηγή : BeLarisa

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan