Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Σενάριο για Εντουάρντο

Και ξαφνικά προέκυψε ο... Εντουάρντο! Ο γεννημένος στην Βραζιλία και πολιτογραφημένος Κροάτης της Άρσεναλ είναι σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα, «24 sata» υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αφού δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό των «Κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ και αναζητεί τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» της καριέρας του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει στον Βραζιλιάνο με κροατικό διαβατήριο ότι... δεν τον χρειάζεται στην ομάδα και εκτός από την Άστον Βίλα που θέλει τον παίκτη, στο «παιχνίδι» του δανεισμού του, έχει μπει δυνατά και ο Ολυμπιακός.

Η εν λόγω εφημερίδα αναφέρει πάντως ότι θα χρειαστεί ένα αρκετά σεβαστό ποσό, προκειμένου να προχωρήσει ο δανεισμός του Εντουάρντο στον σύλλογο του Πειραιά, τονίζοντας:

«Ο Εντουάρντο θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της Άρσεναλ αλλά όπως φαίνεται δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για πολύ ακόμη χρόνο. Ο παίκτης είναι κοντά στην αναχώρησή του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», τονίζει αρχικά και στην συνέχεια υποστηρίζει:

«Ένας από τους σκάουτερ της ελληνικής ομάδας, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πριν από λίγες ημέρες σε ένα φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ρώτησε για τον «Ντουντού».
Ο Εντουάρντο έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2014 και οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να καλύψουν τις οικονομικές απολαβές του παίκτη για να τον αποκτήσουν ως δανεικό».

Τέλος, στην «24 sata» φιλοξενούνται και δηλώσεις του ενός εκ των βοηθών του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, του Κροάτη Μπόρο Πρίμορατς:

«Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί με τον «Ντουντού». Η προετοιμασία είναι στην αρχή της και δεν ξέρω αν θα μείνει ή θα φύγει. Πρέπει να αποφασίσει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κροάτης και... εξελίξεις αναμένονται με ενδιαφέρον.

gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan