Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Οι πιο αιματοβαμμένοι δολοφόνοι του κόσμου

Ψάξαμε , βρήκαμε και μαζέψαμε 10 ιστορίες απόλυτης φρίκης και τρόμου.

Δέκα προσωπικές ιστορίες κατά συρροή δολοφόνων. Με πάνω από 896 σε σύνολο πτώματα και 41 βιασμούς οι 10 δολοφόνοι σκόρπισαν τον φόβο και τον τρόμο και έμειναν στην ιστορία για τα στυγερά εγκλήματα τους.





--


Wayne Williams

10) Wayne Williams – Αριθμός νεκρών : 2-31

Ο Williams η αλλιώς ο «Παιδοφονιάς της Ατλάντα» έδρασε κατά την χρονική περίοδο μεταξύ του 1979 και 1981. Συγκεκριμένα ο Williams καταδικάστηκε πρώτα για τον φόνο δύο ανδρών , του 29χρονου Jimmy Payne και του 27χρονου Nathaniel Carter. Μετά την συλληψή και καταδίκη του οι τοπικές αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν λίγο ακόμα το παρελθόν του για να τον συνδέσουν τελικά με πάνω από 29 ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονίας ανηλίκων που όλες έλαβαν μέρος στην περιοχή που διέμενε. Ακόμα και σήμερα ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος.

Dean Corll

9) Dean Corll – Αριθμός νεκρών : 27

Ο δολοφόνος με το ψευδώνυμο «Ο άνδρας με τα γλυκά» ήταν η αιτία αυτού που θα έμενε στην ιστορία ως η μαζική δολοφονία του Houston . Ο Corll που πήρε το ψευδωνυμό του από το μαγαζί με γλυκά που ανήκε και στην μητέρα του και διεύθυνε , έδρασε στην περιοχή του Houston στο Texas την περίοδο μεταξύ του 1970 και 1973. Μαζί με δύο ακόμα συνεργούς ο Corll απήγαγαν νεαρά αγόρια τα οποία αφού πρώτα οδηγούσαν στο διαμέρισμα του , βασάνιζαν , σκότωναν και έθαβαν στις γύρω περιοχές. Δεν πρόλαβε να πληρώσει για τα αδικήματα του όμως καθώς ένας από τους συνεργούς του τον πυροβόλησε κατά τη διάρκεια μιας έντονης διαφωνίας τους.

Gacy

8) John Wayne Gacy - Αριθμός νεκρών : 33

Επίσης γνωστός με το όνομα «Φονίας Κλόουν» εξαιτίας του γεγονότος πως έκανε τον κλόουν εθελοντικά σε διάφορα πάρτυ που διοργανώνονταν στην γειτονία του. Μάλιστα το όνομα του ως κλόουν ήταν «Πόγκο ο κλόουν». Ο Gacy καταδικάστηκε για τον βιασμό και την δολοφονία περίπου 33 ανδρών κατα τη διάρκεια της δράσης του από το 1972 μέχρι το 1978 , τους περισσότερους εξ αυτών είχε θαμμένους στο ίδιο του το σπίτι. Ο Gacy κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες όταν τα εγκλήματα του βγήκαν στην επιφάνεια , μιας και μέχρι τότε είχε καταφέρει να γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής πολιτικός στην περιοχή του. Τελικά εκτελέστηκε με ‘ένεση’ το 1994 και λέγεται πως οι τελευταίες του λέξεις ήταν «Kiss my ass!» .

Gary Ridgway

7) Gary Ridgway - Αριθμός νεκρών : 48 αλλά ομολόγησε πάνω από 90.

Ο Ridgeway ο οποίος επρόκειτο να γίνει γνωστός με το ψευδώνυμο «Ο δολοφόνος του Πράσινου Ποταμού» επειδή είχε την συνήθεια να πετάει τα πτώματα σε έναν ποταμό με αυτό το όνομα , κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο διάσημους ψυχοπαθής δολοφόνους στην Αμερικανική ιστορία για την εγκληματική του δράση κατά την δεκαετία του 80. Συνήθιζε να απαγάγει πόρνες ή απλούς περαστικούς και να τους σκοτώνει αφού πρώτα τους βίαζε. Τελικά καταδικάστηκε το 2001 για τους φόνους που διέπραξε σε χρονική περίοδο 20 χρόνων. Ο ίδιος δήλωσε πως τελικά το να σκοτώνει γυναίκες θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί η ‘καριέρα’ του.

Moses Sithole

6) Moses Sithole - Αριθμός νεκρών : 38 και 40 βιασμοί

Ο συγκεκριμένος δολοφόνος από την Βόρεια Αφρική έγινε γνωστός με το ψευδώνυμο «ο ΑΒΓ δολοφόνος» εξαιτίας του γεγονότος πως ξεκινούσε , συνέχιζε και τελείωνε σε πόλεις που είχαν αλφαβητική σειρά όπως Atteridgeville , Boksburg και Cleveland. Συνήθως οδηγούσε τα θύματα του σε ερημικές τοποθεσίες με ψευδή προσχήματα και μετά θα τα βίαζε και δολοφονούσε. Μετά την σύλληψη του το 1995 και την καταδίκη του το 1997 , καταδικάστηκε σε 2,410 χρόνια με πιθανότητα αναστολής στα 930 χρόνια. Κατά την διάρκεια τηςτης παραμονής του στην φυλακή έγινε γνωστό πως κάποιος τον κόλλησε Aids.

Gerald Stamo

5) Gerald Stano - Αριθμός νεκρών : 41

Κατά το τέλος της δεκαετίας του 1960 και την αρχή της δεκαετίας του 1970 ο συγκεκριμένος δολοφόνος υπολογίζεται πως σκότωσε πάνω από 41 νεαρές γυναίκες. Συνήθως διάλεγε περαστικούς ή μόνες γυναίκες και τις δολοφονούσε είτε μέσω πυροβολισμού , είτε μέσω στραγγαλισμού ή και χρησιμοποιώντας μαχαίρι. Τελικά συνελήφθη το 1980 και καταδικαστικέ σε ισόβια κάθειρξη μέχρι και την εκτέλεση του στην ηλεκτρική καρέκλα το 1998 στην Φλόριδα.

Andrei

4) Andrei Chikatilo - Αριθμός νεκρών : 53

Ο δολοφόνος από την Ουκρανία με την μεγάλη σεξουαλική ανικανότητα και την τάση να ‘βρέχει’ το κρεβάτι του , Chikatilo , κατάφερε να κερδίσει τίτλους όπως «Ο αντεροβγάλτης του Ροστόβ» ή «Ο χασάπης του Ροστόβ». Όπως ο ίδιος δήλωσε ο μόνος τρόπος να βρεθεί έστω λίγο κοντά στην αίσθηση του οργασμού , ήταν να μαχαιρώνει και να πετσοκόβει τα θύματα του ενώ στην συνέχεια προσπαθούσε να τα βιάσει. Ενεργός από τα τέλη της δεκαετίας του 1970 μέχρι και τις αρχές του 1990 πιάστηκε τελικά από την αστυνομία και καταδικάστηκε σε εκτέλεση με πυροβολισμό στο κεφάλι το 1994. Ήταν 57 τότε.

Bruno Ludke

3) Bruno Ludke - Αριθμός νεκρών : 85

Η δράση του ήταν περίπου 15 χρόνια ξεκινώντας από το 1928 , ώσπου πιάστηκε από την Ναζιστική αστυνομία στα τέλη του ΙΙ Παγκόσμιου Πολέμου να ασελγεί πάνω σε ένα πτώμα που επρόκειτο για πρόσφατο θύμα του. Αφού ομολόγησε τα εγκλήματα του , έγινε η διάγνωση πως πάσχει από τρέλα και στάλθηκε σε νοσοκομείο όπου έγινε ‘πειραματόζωο’ σε διάφορα ιατρικά πειράματα. Τελικά πέθανε το 1944 εξαιτίας ενός εκ των πειραμάτων .

Henry Lee Lucas

2) Henry Lee Lucas - Αριθμός νεκρών : μεταξύ 4 και 213

Αν και ο ίδιος δήλωσε πως μαζί με τον συνεργό του είχαν διαπράξει χιλιάδες φόνους , η αστυνομία κατάφερε να του αποδώσει 213 υποθέσεις με 4 να μπορούν να αποδειχτούν με απτά στοιχεία. Συνελήφθη το 1983 και καταδικάστηκε σε θάνατο αλλά τελικά η ποινή άλλαξε σε ισόβια κάθειρξη από τον τότε κυβερνών George W. Bush. Μέσα από 153 υποθέσεις που αφορούσαν φόνους ο Bush αποφάσισε πως αυτή θα ήταν η μόνη υπόθεση που θα ήθελε να αναμειχθεί προσωπικά. Πολλοί πίστευαν πως ο Lucas απλά έπαιζε με την αστυνομία ελπίζοντας να τους ντροπιάσει. Τελικά πέθανε από φυσικά αίτια το 2001 σε ηλικία 64 χρόνων παίρνοντας τον αληθινό αριθμό των εγκλημάτων του στον τάφο του.

Lopez

1)Pedro Alonso Lopez - Αριθμός νεκρών : 300+

Στην θέση νούμερο 1 , ο δολοφόνος γνωστός και ως το «Τέρας των Άνδεων» ο οποίος στην ‘καριέρα’ του , σκότωσε αρκετούς ανθρώπους για να ‘γεμίσεις’ ένα μικρό χωριό। Αφού σκότωσε 100 γυναίκες στο Περού το 1970 , συνελήφθη από ντόπιου και επρόκειτο να τον εκτελέσουν ώσπου ένας Αμερικανός ιερέας τους ζήτησε να τον μεταφέρει ο ίδιος στην αστυνομία ώστε να γίνει σωστά η σύλληψη του. Δυστυχώς η αστυνομία απλά τον άφησε να φύγει με αποτέλεσμα ο Lopez να ταξιδέψει στο Εκουαδόρ όπου κατά μέσο όρο σκότωνε 3-4 κοπέλες την εβδομάδα. Ο ίδιος δήλωσε πως προτιμούσε τις κοπέλες εκεί μιας και ήταν πιο ευγενικές και αθώες. Αυτό συνεχίστηκε ως και το 1980 ώσπου η αστυνομία η οποία δεν ήταν ακόμα σίγουρη για την ενοχή του ανακάλυψε έναν ομαδικό τάφο που είχε κρύψει πολλά από τα θύματα του. Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος για δεύτερη φορά από την κυβέρνηση του Εκουαδόρ το 1998, αυτή την φορά όπως δήλωσε ο ίδιος επειδή επέδειξε ‘καλή διαγωγή



blogotsarka

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan