Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ο Κυργιάκος στην αγκαλιά της Miss Ιταλία!!!

Στην Κρήτη, τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλάνε για ένα μεγάλο έρωτα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Espresso" σε μια τυχαία συνάντηση, στα εγκαίνια κοσμηματοπωλείου στον Αγιο Νικόλαο, του επιχειρηματία Λάμπρου Μάρη, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Κυργιάκος ήρθε πολύ κοντά με τη Miss Ιταλία 2007 Silvia Battisti.



--
Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους η εκρηκτική καλλονή, που ήταν καλεσμένη , "μάγεψε" αλλά και "μαγεύτηκε" από τον "Sotis".
Μετά την ολοκλήρωση των επαγγελματικών του υποχρεώσεων ο Σωτήρης Κυργιάκος βρέθηκε στην Κρήτη για να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές .
Συναισθηματικά δεμένος με την Κρήτη, από την οποία... ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και λάτρης της καλής ζωής, ο Κυργιάκος κατέλυσε σε ένα από τα ξενοδοχεία της Ελούντας για να ξεκουραστεί. Προσωπικός φίλος του Λάμπρου Μάρη, δεν ήταν δυναντόν να μην παραστεί στα εγκαίνια του καταστήματος του.
Όμως το ενδιαφέρον του Σωτήρη Κυργιάκου κέντρισε η επίσης καλεσμένη Silvia Battisti,η οποία εξέφρασε πρώτη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το θαυμασμό της για τον 31χρονο Έλληνα αμυντικό.
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα ο Σωτήρης Κυργιάκος και η εκρηκτική Miss Ιταλία δεν περιορίστηκαν όμως μόνο σε αυτήν τη συνάντηση. Αντάλλαξαν τηλέφωνα και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα συναντήθηκαν σε άλλα μέρη του Αγίου Νικολάου.
Δεν είναι μάλιστα καθόλου σύμπτωση το γεγονός ότι ενώ και οι δύο είχαν βγάλει εισιτήρια για να φύγουν από τον Αγιο Νικόλαο, τα ακύρωσαν μόνο και μόνο για να περάσουν λίγες ημέρες μαζί.
Το μέλλον θα δείξει αν αυτό το φλερτ θα έχει συνέχεια....
alepounews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan