Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ


Φρίκη στο Μεξικό

Ακόμα τέσσερα θύματα μετρά ο ανηλεής πόλεμος μεταξύ καρτέλ ναρκωτικών στη χώρα. Αυτή τη φορά όμως η μέθοδος δολοφονίας αλλά και η έκθεση των νεκρών προκαλεί πραγματικό σοκ: α πτώματα τεσσάρων ανδρών αποκεφαλισμένα, ευνουχισμένα και με κομμένους τους δείκτες των χεριών κρεμάστηκαν από γέφυρα.


--


Τα πτώματα είχαν κρεμαστεί ανάποδα, από τα πόδια, σε μία γέφυρα κοντά στην αριστοκρατική περιοχή Cuernavaca όπου μένουν πολλοί εκπρόσωποι της ελίτ της χώρας.

Τα κεφάλια και τα γεννητικά όργανα των νεκρών εντοπίστηκαν κοντά στη γέφυρα μαζί με μία χειρόγραφη απειλή: «Αυτό θα συμβεί σε όποιον βοηθά τον προδότη Edgar Valdes», ανέφερε η σημείωση, με αναφορά σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς των ναρκωτικών Edgar Valdez.

Η προειδοποίηση είχε την υπογραφή C.P.S., τα αρχικά για το Καρτέλ του Νότιου Ειρηνικού (South Pacific Cartel), μία σχετικά καινούρια συμμορία που έχει αναλάβει την ευθύνη και για άλλες ιδιαίτερα σκληρές δολοφονίες, όπως γράφει το πρακτορείο Reuters.

Ο Valdez είναι Μεξικανό-αμερικανός, γνωστός με το όνομα «La Barbie» λόγω των ξανθών μαλλιών του και συγκαταλέγεται στις «κεφαλές» του καρτέλ Beltran Leyva.

newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan