Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Όποιος λέει οτι δεν το έχει παρακολουθήσει έστω και μία φόρα, λέει ψέμματα


Φινάλε έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές

Την επόμενη σεζόν στα «Μυστικά της Εδέμ» θα παρακολουθήσουμε την Εύα να προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της όχι μόνο για τον εαυτό της αλλά και για... τον γιό της! Μετά τον αποχαιρετισμό του Μάνου, η Εύα πέφτει στα πατώματα, με την μητέρα και την κόρη της να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να την συνεφέρουν.

Οι τρεις τους, άλλωστε, θα μεγαλώσουν τον μικρό Άγγελο. Ο Μάνος έφυγε, ο Στέφανος την πρόδωσε και η κα. Καρτάλη πρέπει να δουλέψει να τα βγάλει πέρα. Κάπου εκεί, λοιπόν, θα κάνει την εμφάνισή του το συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών που είναι ακόμα ανοιχτό και η πρωταγωνίστριά μας θα πέσει με τα μούτρα στα γυμναστήρια για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και να γυρίσει στο μόντελινγκ!

Στο μεταξύ, η Μαρίλια περνά στην Οδοντιατρική και όχι στην Ιατρική όπως ήθελε, οπότε αποφασίζει να δώσει ξανά εξετάσεις। Παράλληλα, θα πιάσει δουλειά, πιθανότατα ως σερβιτόρα, ενώ θα την δούμε να επικοινωνεί μέσω e-mail με τον πατέρα της στην Αμερική. Φυσικά, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη δεν θα τον δούμε ξανά στις οθόνες μας, αλλά οι φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στο... φινάλε για να πάρει την Εύα και να ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
newsbeast

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan