Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Δείπνο Μαρινάκη - Πατέρα με τον Πλατινί

H παρουσία του προέδρου της UEFA στην Ελλάδα έδωσε την αφορμή να γίνει η πρώτη συνάντηση των δύο φίλων μετά την επιστροφή Πατέρα στον Παναθηναϊκό.

Η εφημερίδα Goal αποκαλύπτει τους διαλόγους που είχαν Πλατινί - Πατέρας - Μαρινάκης - Πιλάβιος κατά τη διάρκεια του δείπνου σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Οι ισχυροί άντρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είναι χρόνια φίλοι και παρά το ότι πλέον παλεύουν για αντίπαλα συμφέροντα είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις μεγάλες κόντρες....


Το κλίμα στη συνάντηση ήταν εξαιρετικό και ο Μισέλ Πλατινί έδειξε ενήμερος για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Γνωρίζω ότι σας συνδέει φιλία χρόνων και αυτό πλέον σας δίνει τη μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστείτε αρμονικά για το καλό και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, ότι στην Eλλάδα οι συνθήκες είναι δύσκολες, όμως όταν υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρξει και σωστή συνεργασία. Oσο καλύτερο και αξιόπιστο άλλωστε γίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο περισσότερο θα βοηθηθούν οι ομάδες της χώρας σας" τόνισε ο πρόεδρος της UEFA που επένεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την κίνηση να παραχωρήσει το Γ. Καραϊσκάκης στην ΑΕΚ ώστε να δώσει το ματς κόντρα στην Νταντί.

"Tέτοιες κινήσεις βοηθούν ουσιαστικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και σας αξίζουν συγχαρητήρια."

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan