Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Θέλει κότσια να μπείς εδώ .....

 
Τι να πω γι’ αυτήν τι πινακίδα. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως πίσω από αυτό κρύβεται μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο μπαμπάς πάπας, ο αδελφός σίγουρα νεκροθάφτης, η αδελφή δεξιώσεις τελετών, μνημόσυνα κλπ. Από την άλλη αν όλο αυτό είναι στημένο, πόσο κίνηση μπορεί να έχει ένα τέτοιο κουρείο με αυτόν το τίτλο? Αυτές οι δουλειές δεν γνωρίζουν τι θα πει κρίση. Αλλά αν κάνεις ένα λάθος θα έχεις πάντα κρίση...
Οι πελάτες πολύ πιθανόν είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής του. Αποφασίζουν να τα παίξουν όλα για όλα (ρώσικη ρουλέτα). ‘Η αλλιώς όπως θα έλεγε και ένας ανασφαλής Έλληνας δίχως άποψη και αντίληψη του θέματος, 50-50 (fifty fifty). Στην πιθανότητα θανάτου έχουν γλιτώσει από τα πάντα και όλα μέλι γάλα για το πτώμα. Από την άλλη αν γλιτώσει από την κόσα του χάρου πάνω στο έργο, τότε βλέπει την ζωή με άλλο μάτι. Δεν υπάρχει πλέον δυστυχία.
Πλάκα κάνουμε… και ζητούμε συγνώμη από αυτόν που μπορεί να βλέπει την πινακίδα του σε αυτό το website. Είναι πινακίδα που προκαλεί για σχόλια….
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan