Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Ζιντάν…

Ο «μύθος» του ποδοσφαίρου, Ζινεντίν Ζιντάν, άνοιξε την καρδιά του στους φίλους του αθλήματος και ομολόγησε πως η συμπεριφορά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 κόντρα στην Ιταλία ήταν ανάρμοστη. Πολύ περισσότερο μετά την κουτουλιά στον Ματεράτσι. Στη συνέχεια, ο Ζιζού, μίλησε και για το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Γιουβέντους, με τις κρεατίνες που χορηγούνταν στους ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Τέλος, ο παλαίμαχος Γάλλος, τόνισε πως δεν έχει ακόμα στο μυαλό του την προπονητική αλλά ίσως στο μέλλον ασχοληθεί με αυτό το πόστο.

Αναλυτικά...


«Τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, με λυπητερό τρόπο… Εκείνη την περίοδο, η μητέρα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο αλλά δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την ενέργεια μου. Προσβλήθηκα αλλά η αντίδραση μου δεν ήταν καθόλου σωστή…»

Για το σκάνδαλο στη Γιουβέντους, τόνισε: «Πολλοί θα θυμούνται το σκάνδαλο ντόπινγκ που είχε ξεσπάσει στην Γιουβέντους πριν δέκα περίπου χρόνια αλλά η ομάδα στο τέλος απαλλάχθηκε από αυτό το γεγονός. Το ντόπινγκ είναι πολύ κακό πράγμα. Συνηθίζαμε να παίρνουμε κρεατίνες κάτι που ήταν παράνομο στην Γαλλία αλλά όχι στην Ιταλία. Δεν νομίζω πως ήταν επικίνδυνο».

Μπορεί, ο Ζιντάν, να βρίσκεται μακριά από το άθλημα, όμως στο μέλλον σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική: «Τώρα, δεν σκέφτομαι κάτι για την προπονητική. Όχι τώρα, αλλά σε δέκα χρόνια μπορεί να το σκεφτώ…»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan