Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Αναβολή στην υπόθεση των μεταδημοτεύσεων στην Οιχαλία

Η υπόθεση των 195 μεταδημοτεύσεων στο Δήμο Οιχαλίας έφτασε χθες για μια ακόμη φορά στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας μετά την μήνυση που είχε κατατεθεί από τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κώστα Οικονόμου και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Θεοχάρη.
Για μια ακόμη φορά όμως το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 2 Ιουνίου προκειμένου να κληθούν και να καταθέσουν πέντε μάρτυρες από την πλευρά των μηνυτών.
Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ο δήμαρχος Οιχαλίας κ. Αθανάσιος Ζιώγκος κατέθεσε ένσταση αποβολής της πολιτικής αγωγής με το σκεπτικό ότι ...οι μηνυτές δεν υπέστησαν καμία βλάβη.
Όπως υποστήριξε ο δήμαρχος αυτή η ένσταση έγινε δέκτη από τους δικαστές γεγονός που σημαίνει ότι στην επόμενη ακροαματική διαδικασία δεν θα παρίστανται οι δικηγόροι των μηνυτών.
Όσον αφορά τον κ. Οικονόμου, εκείνος υποστήριξε ότι το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση καθώς εξετάζοντας σειρά μεταδημοτεύσεων έκρινε σκόπιμο να παραστούν και καταθέσουν κάποιοι από τους μεταδημοτεύσαντες στην περιοχή της Οιχαλίας.
Όπως υποστήριξε ο κ. Οικονόμου με την εκδίκαση της υπόθεσης επιδιώκει να λάμψει η αλήθεια που αφορά τις μεταδημοτεύσεις, τις οποίες, ο ίδιος τις χαρακτηρίζει παράνομες καθώς δεν προβλέφτηκαν οι νόμιμες διαδικασίες.

www.e-erevna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan