Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Τρομοκρατική οργάνωση παιδιών στη Λάρισα !!

Στη Λάρισα συνελήφθησαν 26 άτομα εκ των οποίων 22 ανήλικοι και τέσσερις νεαροί στις διαδηλώσεις της 8ης και 9ης Δεκεμβρίου και παραπέμπονται με τον τρομονόμο.
Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι συνέστησαν εγκληματική οργάνωση που παρασκεύαζε εκρηκτικά, έκαναν παρεμβολές στις συχνότητες της αστυνομίας, δρούσαν με σχέδιο και συντεταγμένο τρόπο!!! Από τους συλληφθέντες οι τέσσερις προφυλακίστηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης επισκέφθηκε την ομάδα πρωτοβουλίας για την απελευθέρωση των συλληφθέντων στη Λάρισα, συναντήθηκε με τα μέσα ενημέρωσης της πόλης και συμμετείχε στην κινητοποίηση συμπαράστασης στους 26 συλληφθέντες.
Ανάμεσα στα άλλα δήλωσε ό,τι "η ίδια η τοπική κοινωνία δεν πρέπει να ανεχτεί εδώ στη Λάρισα, από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, να παραπεμφθούν διαδηλωτές με τις διατάξεις του τρομονόμου. Στη Λάρισα σήμερα δίνονται εξετάσεις αν από δω και πέρα θα ποινικοποιούνται οι κοινωνικοί αγώνες και θα αντιμετωπίζονται ως κακουργήματα. Η συμπαράσταση όλων σε όλη την Ελλάδα στους συλληφθέντες στη Λάρισα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Σήμερα διακυβεύεται όχι μόνον η τύχη των παιδιών που συνελήφθησαν αλλά και το μέλλον της δημοκρατίας".

Πηγή : Grizaniotis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan