Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Γυναίκες: Στήθος με στήθος



breast386

Από τη μύτη μέχρι τους γλουτούς και από τα μάτια μέχρι τις φτέρνες. Έχω καταλήξει ότι τα πάντα μπορεί να ενοχλούν μία γυναίκα πάνω στο σώμα της, ακόμα κι αν αυτά… αγγίζουν την τελειότητα.

Οι γυναίκες έχουν την τάση να μην είναι ικανοποιημένες και με το μέγεθος και σχήμα του στήθους τους. Οι άντρες, από την άλλη, είναι λιγότερο επικριτικοί. Το 58% των αντρών, ηλικίας 18-35, είναι ικανοποιημένοι με το στήθος των συντρόφων τους, σε αντίθεση με τις γυναίκες που μόνο το 31% της ίδιας ηλικίας είναι ικανοποιημένες με το στήθος τους.

Το 22% των γυναικών, ηλικίας 18-25, θεωρούν ότι το στήθος τους είναι πολύ πεσμένο, ενώ στις ηλικίες 26-35 το ποσοστό αγγίζει το 35%. Μία στις τρεις εύχεται να είχε μεγαλύτερο στήθος.

Από την άλλη πλευρά, αυτές που είναι ικανοποιημένες με τα… μπαλκόνια τους, έχουν μιάμιση φορά περισσότερες πιθανότητες να τα πετάξουν όλα μπροστά στο σύντροφό τους, ενώ οι γυναίκες που νιώθουν άσχημα είναι 10 φορές πιο πιθανό να τα κρύβουν κατά τη διάρκεια του sex.

Αυτό συμβαίνει γιατί στη σύγχρονη κουλτούρα δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στο στήθος και μάλιστα όσες γυναίκες παρακολουθούν τα media έχουν περισσότερες πιθανότητες να αγχωθούν για αυτό. Η δυσαρέσκεια που τους προκαλείται μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική τους ζωή.

Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις στην προκειμένη περίπτωση, είναι κομπλιμέντα, πολλά κοπλιμέντα!

myworldman

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan