Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ο κωστίκας και το αδυνάτισμα

ο κωστίκας θέλει να χάσει 20 κιλά σε 1 εβδομάδα και πάει σε ένα γραφείο αδυνατίσματος, εκεί λοιπόν του λένε "θα πας απέναντι στον 1ο όροφο και θα κάνεις ότι σου λένε".
Πάει λοιπόν ο κωστίκας χτυπάει την πόρτα, του ανοίγει μία γκομενάρα με ένα κουδουνάκι στο χέρι και του λέει "τρέχεις - τρέχω, με κυνηγάς - αν με πιάσεις με πηδάς, όταν ακούς κουδουνάκι κάνουμε 15 λεπτά διάλειμμα", μέσα σε 1 εβδομάδα ο κωστίκας έχασε 20 κιλά.
Πέρασαν όμως 3 μήνες και ο κωστίκας πάλι πήρε τα κιλά, οπότε... ξαναπηγαίνει στο ίδιο κέντρο και αυτοί τον στέλνουν απέναντι, αλλά αυτή τη φορά στον 3ο όροφο γιατί ήθελε να χάσει 20 κιλά σε 3 όμως ημέρες.
Χτυπάει ο κωστίκας την πόρτα, του ανοίγει μία γκομενάρα (πολύ καλύτερη από την πρώτη), με ένα κουδουνάκι στο χέρι και του λέει "τρέχεις - τρέχω, με κυνηγάς - αν με πιάσεις με πηδάς, όταν ακούς κουδουνάκι κάνουμε 15 λεπτά διάλειμμα", μέσα σε 3 ημέρες λοιπόν στιλάκι ο κωστίκας.
Πέρασαν όμως 6 μήνες και ο καημένος ο κωστίκας ξαναπήρε τα κιλά που είχε χάσει 2 φορές πριν, πάει λοιπόν πάλι στο ίδιο κέντρο όμως αυτή τη φορά θέλει επειγόντως να χάσει 20 κιλά σε 1 μέρα.
Αυτή όμως την φορά τον στέλνουν στον 4ο όροφο γιατί θέλει να χάσει τα 20 κιλά σε 1 μέρα, πάει λοιπόν χτυπάει την πόρτα και βγαίνει ένας μαύρος και του λέει "τρέχεις - τρέχω σε κυνηγάω, αν σε πιάσω σε γ...ω κουδουνάκια και μαλακίες δεν υπάρχουν εδώ".

Giannis

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan