Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο


"Υπάρχουν θεραπείες για τον καρκίνο που το υπουργείο υγείας δεν θέλει να γνωρίζετε.
Παρακολουθήστε το βίντεο και σκεφτείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε για να σωθούν ζωές!
Διαδώστε αυτό το βίντεο όπου μπορείτε.


Βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο από ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο έλληνα ερευνητή του εξωτερικού. Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.

Για μια ακόμα φορά οι έλληνες του εξωτερικού μεγαλουργούν και πρωτοστατούν στην μάχη εναντίον του καρκίνου."

Aυτό λέει το μήνυμα, που λάβαμε και προφανώς και πολλοί άλλοι παραλήπτες. Αν και αποφεύγουμε να αναρτούμε θέματα που έχουν σταλεί σε πολλά μπλογκς, το κάνουμε επειδή προφανώς, πολλοί θα "τσιμπήσουν". Επειδή έχουμε "κοντά μας" τον καρκίνο και έχουμε ασχοληθεί πολύ, πάρα πολύ, με το θέμα, θέλουμε να τονίσουμε ότι τέτοιες ειδήσεις για θαυματουργά φάρμακα, έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες φορές. Κάποιοι από υπερβάλλοντα ζήλο, άλλοι από "ψώνιο", άλλοι για τα λεφτά, διασπείρουν ενίοτε τις ..προφητείες τους. Δεν απορριπτουμε τίποτε, αλλά είμαστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί σε φόρμουλες, που περιβάλλονται με αχλύ μυστηρίου.

Με μια απλή αναζήτηση στο google, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το D.C.A. του κυρίου Ευάγγελου Μιχελάκη (http://thepeaceclinic.tripod.com/dca/). Το κακό είναι ότι κανένας ανεξάρτητος οργανισμός, δεν φαίνεται να τον επιβεβαιώνει. Κι επειδή στην Ελλάδα, χορτάσαμε με "πρωτοποριακές μεθόδους" (π.χ. ψάξτε για "Νικόλαος Λυγιδάκης" και θα διαπιστώσετε ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, "λανσάρει", εδώ και ...δεκαετίες, "νέες επαναστατικές μεθόδους" θεραπείας του καρκίνου, όπως η υπερθερμική χημειοθεραπεία, την οποία μετέδωσαν χιλιάδες μπλόγκερς, δίκην ειδικών, οι οποίες όλως περιέργως, μένουν στο στάδιο της ..ελπίδας. Και όσους γιατρούς κι αν ρωτήσαμε μας απάντησαν το ίδιο: "μόνο αυτός το υπερασπίζεται"!

Στο πολύ σημαντικό θέμα "καρκίνος", το νήμα που χωρίζει τον επιστήμονα από τον τσαρλατάνο, είναι πολύ λεπτό. Να μη θυμίσουμε "νερά", "δηλητήρια σκορπιών", "καβουρόζουμα" και άλλα. Έχει γίνει τρομακτική πρόοδος στην αντιμετώπιση του καρκίνου και χρειάζεται στήριξη και ενθάρρυνση των επιστημόνων, που έχουν όμως κάτι να πουν κι αυτό το αποφασίζει σύσσωμη η τάξη των συναδέλφων τους, όχι οι συνδεδεμένοι με τον "εφευρέτη" μόνο !

Δείτε το βιντεο, είναι ενδιαφέρον (γι αυτό και το προωθούμε), αλλά κραταμε τη μπάλα χαμηλά! Να μιλήσουν οι ειδικοί, ας μην κάνουμε ολοι τους ογκολόγους!




taxalia

1 comments:

Jazzman είπε...

Kai seis thima mias anohths fhmhs-farsas pou paizei me ton pono kai thn elpida karkinopathounton.

parakalw diastauronete tis eidhseis prin tis kanete post!!! mh mimiste ta alla zwa-bloggers

http://www.pare-dose.net/blog/?p=2615

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan