Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Άντε γανωθείτε



Όλοι σας, κύριοι, των πολιτικών κομμάτων της χώρας να πάτε να γανωθείτε. Το κείμενο που ακολουθεί είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε όλα τα ανθρωποειδή που γέννησε αυτή η έρμη η χώρα και που θέλει να κάνει παρελάσεις γιορτάζοντας μία επανάσταση που έγινε μακριά από αυτούς, κοντά 200 χρόνια μακριά. Λοιπόν κύριοι, της πολιτικής σκηνής και όλοι εσείς που μαγαρίζετε στις έδρες του Κοινοβουλίου να πάτε να γανωθείτε.
Ένας άνθρωπος που φορολογήθηκε σαν Έλληνας ραγιάς επί Τουρκοκρατίας, που έδωσε δουλειά σε 250 οικογένειες, πεθαίνει φωνάζοντας την Αλήθεια. Κυνηγήσατε και κυνηγάτε όποιον Ανώνυμο σας «τα ρίχνει» και τώρα που έχετε απέναντι έναν Επώνυμο με το όνομα Θεόδωρος Τενέζος, ξεσκονίζεστε λες και δεν συμβαίνει τίποτε. Για σας σίγουρα δεν συμβαίνει τίποτε, αφού τις κολιγιές σας με τους μεγαλοκαρχαρίες μια χαρά τις κανονίζατε και τις κανονίζετε ακόμη. Βλέπετε, η επιχείρηση του Τενέζου, όπως και κάθε επιχείρηση στην Ελλάδα δεν σας καλύπτει με χορηγίες τις προεκλογικές περιόδους ούτε με ακριβοπληρωμένες ομιλίες περί οικονομίας που τρώτε τους αστακούς και κοιμάστε στις σουίτες των ακριβών ξενοδοχείων.
Και καλά αυτοί της Δεξιάς, στα παπάρια τους. Μπούληδες γεννήθηκαν, Μπουμπούκοι θα πεθάνουν. Εσείς όμως του Κέντρου και της Αριστεράς, να πάτε να γανωθείτε δύο φορές. Μία γιατί αποδεικνύεται ότι χρόνια τώρα πατάτε στα κόκαλα πολιτικά κυνηγημένων ηρώων και μία που έχετε το θράσος να αυτοαποκαλείστε «Αριστεροί». Εσείς είστε οι χειρότεροι όλων. «Τ’ ακούς πατέρα», φώναζε Γιωργάκης. Τ’ ακούς Γιωργάκη ή να σου το γράψω στην μητρική σου γλώσσα: «Fuck off». Τώρα το κατάλαβες;
Όσο για σας, θεωρητικοί του κώλου, που κρύβεστε πίσω από το ΚΚΕ και από τον ΣΥΝ, εσείς και να σας πω να πάτε να γανωθείτε, θα μου αρχίσετε τις θεωρίες περί καπιταλιστικού συστήματος, που για σας, πιθανόν να υπηρέτησε ο Θεόδωρος Τενέζος. Γιατί ακόμη δεν έχετε ξεχωρίσει ότι άλλο η τσουτσού και άλλο η βούρτσα. Γι’ αυτό κάντε την δουλειάς σας τουλάχιστον με την βούρτσα και αφήστε τον Λένιν να κοιμηθεί εν ειρήνη. Του τα πρήξατε του μακαρίτη!
Και εσείς πουλάκια μου του Αντιεξουσιαστικού αγώνα, που καιτε τράπεζες εις το όνομα του Βούτση (μη χέσω επαναστάτη), έχετε καταντήσει πιο γραφικοί και από τον «Αδωνις Γεωργιάδης». Άντε αγορίνες μου, βάλτε φωτιά εκεί που πρέπει. Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι ότι για να γίνεις επαναστάτης πρέπει να ξέρεις για ποιον κάνεις την Επανάσταση. Πέρα από τον εαυτούλη σας υπάρχει και κάτι άλλο που λέγεται Σύνολο.
Αφού έφθασα μέχρι εδώ, χρωστάω και ένα «Άντε γανωθείτε» σε όλους τους δημοσιογράφους όλων των Μέσων. Από τους πανελίστες μέχρι αυτούς που γράφουν τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Πόσες αναλύσεις στα Δελτία Τύπου Κομμάτων θα κάνετε ακόμα κοκότες του Συστήματος; Τουλάχιστον θα έπρεπε να έχετε παραιτηθεί οι περισσότεροι για το «πνίξιμο» του θέματος «Θεόδωρος Τενέζος». Επειδή δεν έχετε καρύδια ούτε το όνομά του να γράψετε, άντε γανωθείτε κι εσείς και τα αφεντικά σας.
Να πάω να γανωθώ κι εγώ. Που συγκινούμε με τον Θεόδωρο Τενέζο, που παρακολουθώ on line τον θάνατό του και όταν βαριέμαι να τον βλέπω να κάθεται ακούνητος για ώρες σε εκείνη την καρέκλα, αλλάζω σελίδα για να βρω κάτι πιο ενδιαφέρον, γνωρίζοντας ότι τα άντερα να κάνω αυτό που αυτός έκανε, δυστυχώς δεν τα έχω.
Άντε γανώσου Εαυτούλη μου.

simplemanposts

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ωρέ, τί έγραψε ο άνθρωπος. Φοβερό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan