Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κύπελλο Ελλάδος Hellas On Line ..

Oι δύο πρώτες μάχες των ημιτελικών του Κυπέλλου Hellas Οn Line διεξάγονται την Τετάρτη. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα (21:15 - ALPHA TV) ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (19:00 - ALPHA TV). Κάθε ένας από τους τέσσερις μονομάχους έχει το δικό του μεγάλο κίνητρο για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να φτάσει σε έναν ακόμη τελικό και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για το νταμπλ με το οποίο θα δώσει απάντηση στους επικριτές του. Ο Αστέρας από την πλευρά του επιθυμεί να πιστοποιήσει την αγωνιστική του άνοδο και να γράψει ιστορία παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Αμφότερες οι ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Στην αποστολή του Αστέρα επέστρεψε μετά από 7 μήνες ο Μιλάνο ο οποίος είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. Για λογαριασμό των ερυθρόλευκων επιστρέφει ο Ντουντού.
Στο ΟΑΚΑ ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της ΑΕΚ και του Πανσερραϊκού δείχνει να έχει ξεκάθαρο φαβορί που δεν είναι άλλο από την Ενωση. Για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί ένα από τους μεγάλους στόχους της σεζόν μαζί με την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι θα επιχειρήσουν να κάνουν την υπέρβαση ξέροντας παράλληλα ότι οι ελπίδες σωτηρίας τους στο πρωτάθλημα είναι λίγες.
Η ΑΕΚ θα παραταχθεί πλήρης στο γήπεδο αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Το ίδιο ισχύει και για τον Πανσερραϊκό ο οποίος δίνει το «παρών» στα ημιτελικά του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πηγή : Contra

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan