Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Πυροβολισμοί στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη

Ένα ακόμα περιστατικό βίας με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 08:45 το πρωί στη σχολή του ΟΑΕΔ στην οδό Πέτρυ Ράλλη στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Ένας σπουδαστής του ηλεκτρονικού τμήματος άνοιξε πυρ με δύο όπλα μικρού διαμετρήματος κατά συμμαθητή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πλευρά και στυη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον δύο υπαλλήλων διπλανού σούπερ μάρκετ που είδαν το περιστατικό και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.

Τα αίτια του τραγικού συμβάντος ερευνώνται από την Ασφάλεια Αττικής, ενώ αστυνομικοί έχουν μεταβεί στο σπίτι του 19χρονου δράστη όπου κάνουν έρευνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο σπουδαστής είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη, κάνοντας λόγω για απαξίωση από τους συμμαθητές του.

Ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και βρίσκεται νοσηλευόμενος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ο συμμαθητής του δράστη φέρει ένα τυφλό τραύμα στα πλευρά και οι γιατροί χαρακτηρίζουν σοβαρή την κατάστασή του, ενώ οι δύο υπάλληλοι έχουν τραυματιστεί στα κάτω άκρα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Πηγή : kathimerini.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan