Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"Ναι" ο Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό

"Ναι" ο Μπαπτίστα στον ΟλυμπιακόΝέα σημερινά ρεπορτάζ από Ιταλία αναφέρουν πως ο Μπαπτίστα απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού. Έξι εκ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Έτοιμο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζει τον Ζούλιο Μπαπτίστα η σημερινή Corriere dello Sport- Stadio!


--

Ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ είναι, "διπλό ναι από τον Μπαπτίστα, στη γυναίκα του και στον Ολυμπιακό!", με αφορμή το γάμο του Βραζιλιάνου απόψε στην Μαδρίτη με την καλλονή Σίλβια Κάλβο Νιστάλ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι, "ο Μπαπτίστα προς μεγάλη χαρά της Ρόμα θα πει το ναι στον Ολυμπιακό τις αμέσως επόμενες ημέρες, χάρη στη δουλειά που έκανε ο Ιταλός μάνατζέρ του Αλεσάντρο Λούτσι, που από χθες βρίσκεται στη Μαδρίτη προσκεκλημένος για το γάμο του ζευγαριού. Το βράδυ ο ατζέντης είχε μία μεγάλη συζήτηση με τον παίκτη και τον έπεισε ότι αν θέλει να παίξει πάλι βασικός, θα κάνει λάθος να πει όχι στην πρόταση του Ολυμπιακού. Το κλαμπ από την Ελλάδα προσφέρει κάπου έξι εκ. Ευρώ στη Ρόμα".

Μετά από αυτό το ρεπορτάζ, αυτή την ώρα η μία μετά την άλλη αθλητικές ιταλικές ιστοσελίδες βγαίνουν με θέμα, "ο Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό"!

O Mπαπτίστα μαζί με την Σίλβια Κάλβο Νιστάλ



suvlaki

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan