Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Καλύπτει» ο Πατέρας για Γκαλάς!


Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Γκαλάς, αλλά όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή τον χωρίζει μια σημαντική διαφορά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του leoforos.gr ο Νικόλας Πατέρας προτίθεται να την καλύψει προσφέροντας συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ.




--

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα (και στη συνέχεια υπήρξε και γραπτή επιβεβαίωση) στην οποία τονίστηκε ότι προτίθεται να βάλει 500.000ε ευρώ ετησίως για να κλείσει η μεγάλη μεταγραφή με τριετές συμβόλαιο.

Επί της ουσίας πρόκειται για το διπλάσιο ποσό από αυτό που θα έβαζε ο Πατέρας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία δεν θα συμμετάσχει για λόγους αρχής.

Θέλει ωστόσο να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή, την οποία και ο ίδιος στο παρελθόν είχε κυνηγήσει και με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να την οδηγήσει στην ολοκλήρωσή της.

Ο πρόεδρος του φετινού νταμπλ ξεκαθάρισε επίσης στην επικοινωνία που είχε με τον Γόντικα ότι το ποσό αυτό θα αφορά μονάχα τη συγκεκριμένη περίπτωση και τόνισε επιπλέον ότι θα γίνει με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει αποδυνάμωση του ρόστερ με πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών.

leoforos

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan