Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Χαμός για το Άμστερνταμ


Ανάρπαστα γίνονται τα 2.790 εισιτήρια που έχει στην διάθεσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άγιαξ. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες πάνω από 1.000 ΠΑΟΚτσήδες ετοιμάζονται να βρεθούν στο Αμστερνταμ χωρίς εισιτήριο! Τα περσινά… παρατράγουδα και πάλι επί ολλανδικού εδάφους (Χέρενφεν) και το τσουχτερό πρόστιμο της ΟΥΕΦΑ κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ανησυχούν έντονα και να τρομάζουν μπροστά στο ενδεχόμενο τιμωρίας της Τούμπας...


--

Η εντολή της αστυνομίας είναι ξεκάθαρη: δεν πωλούνται μεμονωμένα εισιτήρια σε φιλάθλους της ελληνικής ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι όσοι οπαδοί του ΠΑΟΚ ταξιδέψουν στην Ολλανδία χωρίς εισιτήριο δεν θα μπουν στο γήπεδο.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που εκδόθηκε πριν από λίγο και τονίζει ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον AFC AJAX, υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα βρεθούν στο Amsterdam και θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, ότι μετά από τον περσινό αγώνα της ομάδας και πάλι στην Ολλανδία με την SC Heerenveen , της έχει επιβληθεί, από την UEFA, βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα με τιμωρίες του Συλλόγου μας στους επόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες της θα θέλαμε να εφιστούσαμε την προσοχή στους φιλάθλους μας, καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς και της οδηγίες της UEFA η χρήση συσκευών laser, πυροτεχνημάτων και καπνογόνων επιφέρει τιμωρία για όλες τις ομάδες.

Προτρέπουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να διατηρήσει την συμπεριφορά του σε αυστηρά φίλαθλα πλαίσια εντός και εκτός του γηπέδου και να προστατεύσει την ομάδα μας.

Τέλος, έχει καταστεί σαφές τόσο από την γηπεδούχο ομάδα όσο και από την τοπική αστυνομία, ότι απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίων σε μεμονωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, πέρα των όσων επισήμως έχει παραλάβει η ομάδα μας από τη διοίκηση του AFC AJAX. Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας να μην ταξιδέψουν στο Amsterdam, αν δεν έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο του αγώνα».

theplayer

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan