Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Βενζίνη τέλος. Ο πανικός άδειασε τα πρατήρια της πόλης μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο

Χωρίς καύσιμα είχαν μείνει μέχρι χθες το μεσημέρι τα πρατήρια της πόλης των Τρικάλων λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών βυτιοφόρων που προχώρησαν στην υλοποίηση της προειδοποίησης τους για έκτακτες και δυναμικές κινητοποιήσεις.
Με το άκουσμα της απεργιακής κινητοποίησης, πολλοί συμπολίτες μας υπό το φόβο ότι θα μείνουν χωρίς καύσιμα, έσπευδαν στα πρατήρια υγρών καυσίμων της πόλης όχι μόνο για «φουλάρουν» τα οχήματά τους, αλλά και για να προμηθευτούν βενζίνη σε μπιτόνια....

Όπως ήταν λογικό, τα αποθέματα υγρών καυσίμων γρήγορα εξαντλήθηκαν με αποτέλεσμα Δευτέρα μεσημέρι αρκετά πρατήρια να κλείνουν μέχρι νεωτέρας, μέχρι δηλαδή λήξει η απεργία και ανεφοδιαστούν οι δεξαμενές. Όπως τονίζει ο πρόεδρος των βενζινοπωλών στα Τρίκαλα, κ. Τάσος Γκούμας, πολλά πρατήρια δεν είχαν μέχρι χθες το απόγευμα βενζίνη ενώ καθημερινά θα μειώνονται τα αποθέματα και στα πρατήρια υγρών καυσίμων που βρίσκονται σε χωριά. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γκούμας, το πρόβλημα προέκυψε τόσο νωρίς λόγω του πανικού που κυρίευσε τον κόσμο, οι οποίοι ζητούν ακόμη και μπιτόνια για να εξυπηρετηθούν και να αισθανθούν ασφαλείς.
Κατά την άποψη αρκετών βενζινοπωλών μάλιστα, ήταν μεγάλο λάθος η ανακοίνωση των αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου το μεσημέρι της Παρασκευής και εν μέσω θερινών αδειών, καθώς η απεργία επισπεύστηκε, μεσολάβησε Σαββατοκύριακο και τα πρατήρια δεν πρόλαβαν να ανεφοδιαστούν, με αποτέλεσμα από σήμερα να μην υπάρχει ούτε σταγόνα στις μάνικες των πρατηρίων.

Της ΕΛΕΝΗΣ ΧΟΛΕΒΑ
e-erevna

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan