Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Παγκόσμια συνεργασία-H Universal Music και το Dailymotion εγκαινιάζουν στην Ελληνική αγορά την παγκόσμια συνεργασία τους.

Η Universal, η δημοφιλής δισκογραφική εταιρία και το Dailymotion, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ιστοσελίδα διαχείρισης online video παγκοσμίως προσφέρουν πλέον από κοινού τα βιντεοκλίπ εκατοντάδων αγαπημένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η τεράστια συλλογή μουσικών videos της Universal Μusic είναι πλέον διαθέσιμη στους περισσότερους από 75 εκατομμύρια χρήστες του Dailymotion σε όλο τον κόσμο, σε εξαιρετική ανάλυση....


Επιπλέον, μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδας για κινητά τηλέφωνα ( iPhone application κ.α) και του καναλιού για τηλεοράσεις με σύνδεση στο διαδίκτυο (iptv), οι χρήστες του Dailymotion θα μπορούν να απολαμβάνουν τα επίσημα βιντεοκλίπ μερικών εκ των μεγαλύτερων ονομάτων της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως: U2, Metallica, 50 Cent, Amy Whinehouse, Duffy, Portishead κ.α.

Τέλος, οι επισκέπτες του Dailymotion μπορούν να αξιοποιήσουν όλο το μουσικό περιεχόμενο της Universal και να δημιουργήσουν μοναδικές playlists με τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Σχετικά με τη Universal

Η Universal Music, είναι μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες στον κόσμο και εκπροσωπεί καλλιτέχνες σε όλα τα είδη της μουσικής. Στο δυναμικό της περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες: A&M/Octone, Decca Broadway, Decca Label Group, Geffen Records, Interscope Geffen A&M, Island Def Jam Music Group, Lost Highway Records, Mercury Records, Motown Records, Universal Motown Republic Group, Universal Music Classical, Verve Music Group.



Σχετικά με το Dailymotion


Με περισσότερους από 75 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και 1 δισεκατομμύριο προβολές βίντεο, το Dailymotion είναι ένα από τα δημοφιλέστερα video hosting sites. To Dailymotion εκπροσωπείται σε περισσότερες από 25 χώρες. Με γραφεία σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Βομβάη, Βερολίνο, Βαρκελώνη αλλά πλέον και Αθήνα, το Dailymotion αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα brands στον χώρο των internet - media. Στην Ελλάδα εκπροσωπείται διαφημιστικά από την Αndstart.



news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan