Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η Πάρις τραγουδά… φόρα παρτίδα


Party- animal ξανάγινε η Paris Hilton και μπαίνει δυναμικά στη νύχτα, βγαίνοντας από τα ρούχα της. Στο event τη θαυμάζουμε να τραγουδά (καλά που δεν έχουν φωνή οι φωτό) με τον τρόπο που μόνο αυτή- άντε και η Τζούλια- ξέρει. Κρατώντας το μικρόφωνο στο χέρι αλλά κατευθύνοντας την προσοχή των ακροατών σε άλλα πιο κραυγαλέα, και… δοκιμασμένα σε βάθος χρόνου, ταλέντα της........




 Οι παρευρισκόμενοι στο Σεν Τροπέ, από όπου και τα στιγμιότυπα, σύμφωνα με αααααποκλειστικές πληροφορίες του Showbitch, χωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα. Οι πρώτοι ήταν αυτοί που είχαν πολύ καιρό να… αρτηθούν και οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από τους κατ’ εξακολούθηση μπακουραίους την αποθέωσαν με αλαλαγμούς και συνθήματα του τύπου “Πάρις, Πάρις, έλα να μάς πάρεις”.


Η άλλη… φυλή αποτελείτο από τους χορτασμένους από τάχα μου και δήθεν sexosomethink show των απανταχού ξεκό…ν (έχουμε κι εμείιιιις τέτοιο ντόπιο πράμα!) που ασχολήθηκαν με πιο σοβαρά πράγματα (βλέπε κοινωνική κριτική ή ξεκατίνιασμα στην καθομιλουμένη και face to face με τον Τζόνι τον… περιπατητή).



showbitch

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan