Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

«Aυτός που εξαφάνισε τον Μέσι»

Η πολιτική της Μίλαν στο φετινό παζάρι ακολουθεί για μία ακόμα σεζόν τους κανόνες της λιτότητας κάτι που εξόργισε τους οπαδούς των «ροσονέρι» που διαδήλωσαν έξω από το Μιλανέλο στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Πάνω από 2000 τιφόζι έδωσαν το παρών και με συνθήματα και πλακάτ εξέφρασαν την αντίθεση τους στις κινήσεις της Μίλαν. Ένα εξ αυτών είχε και αναφορά στον...
Παπασταθόπουλο: «Δεν μας φτάνει ο Έλληνας, πάρε τον Τζέκο».

Πάντως, ο Μπερλουσκόνι δεν... πτοείται και υπεραμύνθηκε των επιλογών του: «Ο Ντίντα και ο Φαβάλι εγκατέλειψαν και πήραμε στην θέση τους τον Αμέλια και τον Γέπες. Και πήραμε έναν παίκτη που εξαφάνισε τον Μέσι», είπε ενθυμούμενος το παιχνίδι της Ελλάδας με την Αργεντινή και το μαν του μαν του Παπασταθόπουλου στον Μέσι.

Παράλληλα, τα συνεχόμενα σενάρια αποχώρησης του Ροναλντίνιο, η πρόταση της Ρεάλ για τον Τιάγκο Σίλβα αλλά και οι φήμες για ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Πάτο προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό στους τιφόζι της Μίλαν που εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την ανησυχία τους για τις κινήσεις Μπερλουσκόνι.

gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan