Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Άννα Βίσση - Η καθημερινότητά της σε δέκα επεισόδια!

Η γνωριμία της Άννας Βίσση και της Κριστίν Κρόκος πριν από σχεδόν δύο χρόνια στο Λος Άντζελες ήταν η αρχή για μία φιλία που εξελίχθηκε σε συνεργασία. Αυτή τη φορά, το νέο τους εγχείρημα αφορά ένα ντοκιμαντέρ με τη ζωή της Άννας, όταν σβήνουν τα φώτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Thema People», το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται...
από δέκα επεισόδια και θα επικεντρώνεται όχι τόσο στη «Βίσση» όσο στην «Άννα» και πώς αυτή λειτουργεί στην καθημερινότητά της. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται ήδη κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ η Κρίστιν Κρόκος μαζί με μια camerawoman ακολουθεί την Άννα παντού, από αεροδρόμια μέχρι νυχτερινές εξόδους.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν η προβολή του ντοκιμαντέρ να γίνεται από τη συχνότητα του Alpha, χωρίς αυτό να είναι ακόμη βέβαιο.

Η Κριστίν Κρόκος -που έχει αναλάβει πλέον και χρέη μάνατζερ μαζί με την αδερφή τής σταρ, Νίκη Βίσση Μπούφη- συζητάει να αναλάβει τη σκηνοθετική επιμέλεια του πολυαναμενόμενου προγράμματος της Άννας Βίσση και του Σάκη Ρουβά στο Αθηνών Αρένα την επόμενη χειμερινή σεζόν, καθώς οι δύο σταρ θα βρίσκονται για πολλή ώρα μαζί πάνω στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς.

yupi

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan