Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Στα σκαριά βρίσκονται πλέον οι εξαπύρηνοι επεξεργαστές

Στα σκαριά όπως εκτιμούν οι ειδήσεις από το στρατόπεδο της Intel βρίσκονται πλέον οι εξαπύρηνοι επεξεργαστές Nehalem που θα υποδεχθούμε λίγο μετά τα καλοκαιρινά μπάνια και όπως δείχνουν οι πρόσφατες διαρροές θα συμβαδίζει ουσαστικά παράλληλα με την πλατφόρμα Lynnfield/P55 που εισήλθε ήδη στην τελική ευθεία.

Αναλυτές από το εσωτερικό της εταιρείας υποστηρίζουν ότι οι six-core επεξεργαστές θα συνεργάζονται αρμονικά με mobos X58/LGA1366.

Πιο αναλυτικά,...
η εξοικίωσή τους στα εν λόγω προϊόντα θα πραγματοποιείται αυτόματα, εκτός κι αν το mobo είναι παλιότερης τεχνολογίας, καθώς θα απαιτηθεί αναβάθμιση του BIOS στην τελευταία έκδοση.

Το μεγάλο άγνωστο ζήτημα αποτελεί το εμπορικό όνομα με το οποίο θα κυκλοφορήσουν, καθώς φαίνεται ότι δε θα ενταχθούν στην οικογένεια των Core i7.

Εφόσον τα πάντα ευωδοθούν ευχάριστα μπορεί να έχουμε αλαλγές στην ονοματοδοσία καθώς η Intel πιθανόν να εισαγάγει μια εντελώς νέα εμπορική ονομασία για τους εξαπύρηνους επεξεργαστές, δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε μετονομασία των Lynnfield, οι οποίοι μέχρι νεοτέρας θα έχουν την ονομασία Core i5.

Stales sto galazio

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan