Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ!!!!

Για παράβαση υπερβολικής ταχύτητας και παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής συνελήφθη επ ' αυτοφώρω στη Λάρισα ο... υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο υπουργός μετέβη στη Λάρισα για επισκεφθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τον αστυνομικό-θύμα της ληστείας στα Φάρσαλα το πρωί της περασμένης Πέμπτης...



Ο κ. Χρυσοχοΐδης οδηγούσε ο ίδιος το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, όταν γύρω στις 3 το απόγευμα, στην περιοχή των Τεμπών, έγινε αντιληπτός να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα παραβιάζοντας μάλιστα τη διπλή διαχωριστική γραμμή.
Περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων άρχισε να καταδιώκει το υπουργικό αυτοκίνητο, το οποίο αμέσως στάθμευσε, για να αντικρίσουν οι αστυνομικοί στη θέση του παραβάτη τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απένειμε τα εύσημα στους αστυνομικούς, μαζί με τις εξηγήσεις του. Οτι συχνά διαπράττει επίτηδες τροχονομικές παραβάσεις όταν αντιλαμβάνεται την ύπαρξη αστυνομικών μπλόκων στις εθνικές οδούς για να διαπιστώσει την ετοιμότητα και αντίδραση των αστυνομικών οργάνων. Στην προκειμένη δε περίπτωση φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία τον καταδίωξαν, συγχαίροντάς τους.
Κλήση πάντως οι υφιστάμενοι δεν του έκοψαν...


prezatv

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

"ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ....", ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΚΟΚ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΟΙ Η ΚΑΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?". ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ...ΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΛΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΡΗΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΕΝΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ......ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan