Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

H επιστροφή του Robbie Williams


H μεγάλη επιστροφή του Robbie Williams στους Take That, είναι γεγονός, καθώς επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι το γκρουπ ηχογράφησε νέο άλμπουμ, 15 χρονια μετά την αποχώρηση του μεγάλου σταρ.


--

Ο Williams δήλωσε ότι ήταν "ενθουσιασμένος μέχρι ντροπής" για την επανένωση και πρόσθεσε ότι αισθάνθηκε σαν να γυρίζει στο σπίτι του, την ώρα που ο Mark Owen, τόνισε ότι "η επανένωση μοιάζει με όνειρο"

Τα τραγούδια του νέου δίσκου, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, έγραψαν και τα πέντε μέλη του γκρουπ.

Η πρώτη συνάντηση μετά από χρόνια, έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νέα Υόρκη και αμέσως φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή του Robbie Williams στο συγκρότημα.

Ο Robbie Williams αποχώρησε το 1995 για να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Πράγματι το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς 8 άλμπουμ του κατέκτησαν την κορυφή στη Μεγάλη Βρετανία.

Η μπάντα διαλύθηκε ένα χρόνο μετά τη φυγή του και τα μέλη της την ξαναέφτιαξαν το 2005, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να κάνουν δυο πολύ επιτυχημένες περιοδείες και να δουν τρία σινγκλ στο νούμερο ένα.

Τον περασμένο μήνα ο Williams ανακοίνωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ένα σινγκλ, με τον Gary Barlow. Το τραγούδι θα βγει τον Οκτώβριο και θα συμπεριληφθεί στο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Williams.

Ο τελευταίος δίσκος που έβγαλαν οι Take That, με πλήρη σύνθεση, ήταν η μεγάλη τους επιτυχία "Nobody Else" το 1995.





news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan