Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Θανάσιμος τραυματισμός από πτώση σε αρδευτικό κανάλι γιατρού του Νοσοκομείου Τρικάλων

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα με θύμα 26χρονο γιατρό που έκανε το αγροτικό του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Συγκεκριμένα, σήμερα στις 4.10 το πρωί, στο 45ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λάρισας – Τρικάλων, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο  Πασκουάλε Αλεσάντρο – Τζιουσέππε του Βεντσέντσο και της Αικατερίνης, κάτοικος εν ζωή Αθηνών και προσωρινά Τρικάλων , εκτράπηκε της πορείας του και κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στις 05:45 στο αρδευτικό κανάλι, βάθους 3 μέτρων, μεταξύ των περιοχών Γεωργανάδων και Πετροπόρου.

Για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr στο σώμα του 26χρονου άτυχου γιατρού δεν βρέθηκαν χτυπήματα εξ αιτίας του τροχαίου δυστυχήματος και κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος να προήλθε από αδυναμία του 26χρονου να βγει από το όχημα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan