Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ.. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..

Ο Νταβίδ Φούστερ έκλεισε στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, σε μια μεταγραφή έκπληξη


Ποιος είναι ο Φούστερ; Μια ...πραγματική ανακάλυψη του Βαλβέρδε, αφού στην θητεία του στη Βιγιαρεάλ προώθησε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή από την δεύτερη στην πρώτη ομάδα κι αφού είχε προηγηθεί μια σπουδαία χρονιά του στην β΄κατηγορία της Ισπανίας, με τη φανέλα της Έλτσε.

Ο Φούστερ συμφώνησε για συμβόλαιο τριών ετών, κάτι που επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr, με τον ατζέντη του παίκτη Πάκο Ροσεγιό. Μάνατζερ και παίκτης πάνε, σήμερα Τετάρτη (18/8) στη Βιγιαρεάλ προκειμένου να λυθεί η συνεργασία με την ισπανική ομάδα. Στην Αθήνα αναμένονται την Πέμπτη, όταν και ο Φούστερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η έκπληξη είναι αρκετά σημαντική, καθώς το όνομά του δεν είχε διαρρεύσει και πρόκειται, φυσικά, για προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Φούστερ παίζει μεσοεπιθετικός, ενώ όπως ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα είναι σε θέση να αγωνιστεί και σαν καθαρόαιμος επιθετικός.

"Νομίζω ότι μπορώ να παίξω στην επίθεση και δεν έχω καμιά δυσκολία να προσαρμοστώ σε κάτι τέτοιο. Αν ο προπονητής νομίζει ότι αυτή είναι η καλή θέση για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω εκεί" έλεγε το καλοκαίρι, στην ερώτηση αν είναι έτοιμος να μετατραπεί σε επιθετικό, ως εναλλακτική λύση του Νιλμάρ.
Ο Φούστερ έρχεται, λοιπόν, για να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, μετά τον δανεισμό του Ντάρμπισιρ στην Μπέρμπιγχαμ και την αποχώρηση του Ντιόγο για τη Βραζιλία και τη Φλαμένγκο. Δεν είναι, δηλαδή, όπως παρερμηνεύτηκε ως αντι-Ουρτάδο, καθώς ο 29χρονος χαφ της Εσπανιόλ εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan