Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος στο “μύθο” του Λατίνου εραστή!


Τέλος στο “μύθο” του Λατίνου εραστή βάζει δημοσκόπηση ιταλικού περιοδικού, που υποστηρίζει πως οι γυναίκες, πλέον, μένουν ασυγκίνητες από την πάλαι ποτέ γοητεία των Ιταλών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το περιοδικό Vie del Gusto σε 1.000 τουρίστριες, το 79% των τουριστριών δεν υποκύπτει στα κοπλιμέντα και το φλερτ των Ιταλών, τους οποίους, αν και εξακολουθούν να θεωρούν ιδιαίτερα καλοντυμένους και ευγενικούς, “κατηγορούν” για πέραν του δέοντος εξωτερίκευση της.. θηλυκής τους πλευράς.
Κατά τις γυναίκες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, οι Ιταλοί δεν προβάλλουν πλέον τόσο πολύ την αρσενική τους πλευρά (57%), ενώ, φαίνεται πως έχουν χάσει αφενός την ικανότητά τους να διασκεδάζουν και αφετέρου τη χαρούμενη διάθεση τους (51%).

Ένα ποσοστό 49% τους κατηγορεί για εντελώς παιδαριώδη συμπεριφορά.

Από τους Ιταλούς, αυτοί που εξακολουθούν να έχουν σχετική επιτυχία ανάμεσα στις ξένες επισκέπτριες είναι οι φοιτητές (23%), οι επιχειρηματίες (21%) και φυσικά οι DJ και οι ανιματέρ στα παραθεριστικά κέντρα.

Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, οι τουρίστριες εξακολουθούν να θεωρούν τους "Λατίνους εραστές" ιπποτικούς (78%), καλοντυμένους (67%) και ευγενικούς (59%), ενώ θα τους ήθελαν λιγότερο είρωνες και περισσότερο αθλητικούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan