Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων


Η αναμονή του επιβατικού κοινού στις παλιές εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στο κέντρο της πόλης θα αποτελεί ανάμνηση σε λίγες ημέρες.

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές φαίνεται πως έφτασε η πολυπόθητη στιγμή της μεταφοράς του Σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ριζαριού.


Τις τελευταίες ημέρες ειδικά συνεργεία ξεκίνησαν την μεταφορά από τις παλιές εγκαταστάσεις στον νέο χώρο.

Ήδη στην παρούσα φάση έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του λογιστηρίου και διαφόρων άλλων διοικητικών υπηρεσιών, διαδικασία που θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χθες το πρωί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Νάκης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κ. Βασίλης Τζατζάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης η διευθέτηση κάποιων θεμάτων που έχουν σχέση με την μεταφορά... Στην διάρκεια της συνάντησης οι κ.κ. Νάκης και Τζατζάκης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και την τοποθέτηση στεγασμένων στάσεων στο σταθμό πόλης, ο οποίος προσωρινά, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα λειτουργήσει στο χώρο των παλαιών φυλακών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην «ΕΡΕΥΝΑ» ο κ. Νάκης η μεταφορά των Υπηρεσιών του Υπεραστικού ΚΤΕΛ γίνεται κανονικά εκφράζοντας την άποψη ότι πολύ σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ξεκινήσει η λειτουργία του νέου σταθμού στο Ριζαριό.

Αποχέτευση

Εντωμεταξύ σύμφωνα με κύκλους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων ο νέος σταθμός θα μπορούσε να λειτουργήσει κι από την ερχόμενη Δευτέρα. Το θέμα που απασχολεί σήμερα το σύνολο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι εκείνο της κατασκευής έργων υποδομής για την αποχέτευση στις νέες εγκαταστάσεις καθώς και το θέμα της κάλυψης του Σταθμού μέσω του βιολογικού καθαρισμού του Δήμου.

Προκειμένου να καταστεί εφικτή η λειτουργία του Σταθμού θα πρέπει να γίνει η σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης. Οι πιέσεις και από τις δυο πλευρές είναι έντονες καθώς όπως είναι γνωστό προ εικοσαημέρου ο Δήμος είχε δώσει περιθώριο για την μεταφορά του παλαιού Σταθμού έως το τέλος του μήνα.

Στην παρούσα φάση το Υπεραστικό ΚΤΕΛ πιέζει για την ολοκλήρωση των εργασιών της αποχέτευσης προκειμένου να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα ο νέος σταθμός.

Από την πλευρά του ο κ. Νάκης μιλώντας για το θέμα υποστήριξε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το έργο και θα τεθεί σε λειτουργία.

www.e-erevna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan