Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Εντυπωσιακά νούμερα για το Facebook !!

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά δεδομένα σχετικά με την κίνηση στο Facebook, οι χρήστες που έχουν εγγραφεί στη δημοφιλή υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης έχουν φθάσει τα 140 εκατομμύρια. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο έχει να κάνει με το ρυθμό αύξησης των εγγραφών. Κάθε μέρα προστίθενται 600.000 νέοι χρήστες στους ήδη υπάρχοντες.
Αν διατηρηθεί αυτός ο ρυθμός, μέχρι το Μάρτιο θα υπάρχουν πάνω από 200 εκατομμύρια χρήστες του Facebook. Κατά μέσο όρο, κάθε χρήστης της υπηρεσίας έχει πάνω από 100 φίλους, ενώ ο συνολικός χρόνος παραμονής στο site ανέρχεται σε 2,6 δισεκατομμύρια λεπτά ανά ημέρα. Κάθε μήνα ανεβαίνουν περίπου 700 εκατομμύρια φωτογραφίες και 4 εκατομμύρια videos. Όσον αφορά στο γεωγραφικό προσδιορισμό, το 30% της κίνησης προέρχεται από τις ΗΠΑ και το υπόλοιπο 70% από τις άλλες χώρες του πλανήτη.
Τα νούμερα προκαλούν δέος και είναι ενδεικτικά της μεγάλης επιτυχίας που σημειώνει η υπηρεσία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το Facebook είναι απλά μια μόδα που θα περάσει, ωστόσο οι τάσεις δείχνουν ότι η υπηρεσία έχει μέλλον και θα συνεχίσει να έχει εκατομμύρια οπαδούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan