Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Ένας μεγάλος έρωτας.


Kαλημέρα σε όλους.
Σήμερα θα επισκεφθώ ένα φιλικό μου ζευγάρι το οποίο απέκτησε πρόσφατα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Πρώτα όμως θα σας αφηγηθώ έν ολίγοις το ιστορικό.
Τό εν λόγω ζευγάρι είναι παντρεμένο κάπου εφτά χρόνια,μέ τη κοπέλα είμασταν συμμαθήτριες από το Δημοτικό μέχρι το τέλος στο Λύκειο.Κάτι σαν κολητές.Πρίν προλάβει να τελειώσει το σχολείο ήταν αρραβωνιασμένη και παντρεύτηκε με τη αποφοίτηση.Ο άντρας της πιό μεγάλος κατα 6 χρόνια ένα παιδί μάλαμα,ταιριάξανε αμέσως.
Από τη πρώτη στιγμή φυσικά,επεσαν πάνω τους συγγενείς και φίλοι για τους απογόνους.Άρχισαν οι ανταγωνισμοί απο τις συμπεθέρες(απο που αλλού;) για το όνομα,άν βγεί αγόρι αυτό,άν βγεί κορίτσι εκείνο.Ακόμα δεν τον είδαμε,Γιάννη τον εβγάλαμε που λένε!!
'Ελα όμως που για κακή τους τύχη,αυτοί προσπαθούσαν αλλά δέν...
Κι άρχισαν τα όργανα,φταίει ο γιός σου συμπεθέρα,εμείς στο σόϊ μας οι γυναίκες είμαστε κουνέλες!
Τι λές συμπεθέρα,οι άντρες στο σόϊ μας είναι βαρβατήλες.Η κόρη σου φταίει που ποιός ξέρει τι εκανε!!!
Λόγο με το λόγο.κουβέντα στη κουβέντα,έφτασαν οι μέν να μην μιλιούνται με τούς δε.
Μπαίνανε και οι μπηχτές εκατέρωθεν για το αντίπαλο μέλος του ζευγαριού,χώρισέ την,τι τη θέλεις τη σκρόφα,χώρισέ τον τη τον θέλεις τον τζούφιο,κι άλλα τέτοια και χειρότερα διακοσμητικά καλολογήματα.
Το ζευγάρι όμως ανεπιρέαστο,η αγάπη και ο έρωτάς τους ήταν ανυπέρβλητοι στις κάθε λογής σειρήνες.Κάποια στιγμή αποφάσισαν να φύγουν,να αλλάξουν σπίτι γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Έφυγαν,χωρίς να μάθει κανείς απο τα σόγια τη νέα τους διεύθυνση,μόνο ελάχιστοι και εκλεκτοί.
Τα σόγια εν τω μεταξύ άρχισαν τον πόλεμο,μέχρι και μυνήσεις εκατέρωθεν,μου΄κλέψατε τη κόρη μου-μου ξελογιάσατε το γιό μου!!Παράδεισος.Σκηνές ROCK!!
Το ζευγάρι όμως δεν έμεινε αδρανές,ήθελαν ενα παιδάκι και ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να το αποκτήσουν.Πήγαν σε γιατρούς,έκαναν εξετάσεις,ακολούθησαν θεραπείες,πήραν φάρμακα,έξη ολόκληρα χρόνια δεν το έβαλαν κάτω και ποτέ μα ποτέ δεν είπε κακό λόγο ο ένας για τον άλλον,αφόσον έμαθαν την αιτία του προβλήματος.Δεν είπαν τίποτε σε κανέναν για το ποιός φταίει.Έλεγαν ότι είναι ψυχολογικό το θέμα και όχι οργανικό.
Ώσπου ένας γυναικολόγος που κατέφυγαν πρίν απο ενάμισυ χρόνο περίπου,τους συνέστησε την εξωσωματική.Πράγματι ακολούθησαν κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού κι επιτέλους έγινε το θαύμα.Ευνόητο είναι πώς δεν είπαν λεπτομέρειες περί συλλήψεως στα ενδιαφερόμενα μέλη,κοινώς σόγια,για τον φόβο των Ιουδαίων.Μόλις μάθαιναν για εξωσωματική,θα ξέθαβαν πάλι το τσεκούρι του πολέμου και όποιον πάρει ο χάρος!
Όταν λοιπόν έμαθαν το ευτυχές γεγονός, για πότε ξέχασαν τις έριδες και τις μηνύσεις εκατέρωθεν,για πότε αγαπήσανε λές και δεν έγινε τίποτα,κανείς δεν το κατάλαβε!
Πράγματι αυτό το ζευγάρι άξιζε αυτή τη κατάληξη και θα ήταν κρίμα για το αντίθετο.Ένα παιδί είναι πιστεύω ο καρπός του πραγματικού έρωτα ενός ζευγαριού,η ευτυχής κατάληξη και επιβεβαίωση.
Αλλά όμως εδώ φαίνεται και η πραγματική αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον.Έκαναν πέρα συγγενείς,φίλους,παρατρεχάμενους,έκλεισαν τα αυτιά τους,κοιτάχτηκαν στα μάτια και αποφάσισαν να προχωρήσουν και να βρούν τη λύση μόνοι τους χωρίς υποβολείς.Και τα κατάφεραν.Η πραγματική αγάπη δεν χαμπαριάζει απο τίποτα.
By the way,το κοριτσάκι μοιάζει και στους δύο!Ταράκουλο θα πάθουν οι συμπεθέρες!!
Συγνώμη αν σας κούρασα,αλλά νομίζω άξιζε,να πέρνουμε και μαθήματα ορισμένοι,όπως του λόγου μου!!

2 comments:

Μαρία Γαλάνη Τσιασιώτη είπε...

H alithini agapi einai panta HROIDA

Ανώνυμος είπε...

Sumfwnw eilikrina kai mpravo sto zeugari auto,na zhsoune.
Dierwtwme poses ''hrwides'' na meinane akomh,kai olo ligosteuoune giati olo ''mikrainoume''.Mia kathfeia me pianei giayth thn kathfora.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan