Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Τρεις εισαγγελείς στην Τούμπα για το '' και ο Θεός βοηθός ''

Παρουσία τριών εισαγγελέων θα διεξαχθεί ο Κυριακάτικος (8/3, 19:00) αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Ταυτόχρονα, το γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκεται σε αστυνομικό κλοιό για την αντιμετώπιση τυχόν φαινομένων βίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αναμέτρηση.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους των οπαδών του ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αντιεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Παπαγεωργίου, διέθεσε τρεις εισαγγελείς που θα συνδράμουν το έργο των αστυνομικών δυνάμεων και θα παρακολουθούν στενά τα γεγονότα.

Έτσι, στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται ο υπεύθυνος για αθλητικά θέματα εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Μπακέλας, καθώς και οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Νικόλαος Κωνσταντίνου και Αντώνιος Παπαματθαίου.

Η ασφαλής διεξαγωγή της αναμέτρησης και η αποφυγή τυχόν επεισοδίων αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν το πρωί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Αναστάσιος Κανελλόπουλος και ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, τον κ. Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο επικεφαλής των μέτρων τάξης για τον εν λόγω αγώνα, αστυνομικός διευθυντής, Ιωάννης Λαφτσίδης.

Την ίδια ώρα, με κατεπείγον έγγραφο προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο κ. Παπαγεωργίου, ζήτησε να υπάρξει αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. και των τριών ορισθέντων εισαγγελέων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan