Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Συμφώνησε και παραμένει στη Λιόν ο Κρις


Στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιόν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο νούμερα ένα στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, Κρις, όπως ανακοίνωσε...



την Τρίτη ο πρόεδρος των Γάλλων, Ζαν Μισέλ Ολάς. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πλέον καλείται να αναζητήσει αλλού την λύση για την οπισθοφυλακή του, με τους Γκαλάς και Ντα Κόστα να είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας.
Ο Κρις μαζί με τον μάνατζέρ του, είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Τρίτης με τον Μισέλ Ολάς και συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους για ένα ή δυο χρόνια. Έτσι, έγινε και η επιθυμία του ίδιου του Βραζιλιάνου πραγματικότητα, ο οποίος ήθελε να συνεχήσει στο Ζερλάν.

Την συμφωνία, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Λιόν στους δημοσιογράφους λίγα λεπτά μετά από το τέλος της συνάντησης, δίνοντας έτσι οριστικό τέλος στις ελπίδες του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" πάντως, έχουν προκρίνει και άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας, εξίσου ποιοτικές με αυτήν του Κρις.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός στην αναζήτηση του ηγέτη για την αμυντική γραμμή του, έχει σύμμαχο και τον χρόνο, αφού η έλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του "τριφυλλιού" μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνει τη δυνατότητα της άνεσης την ανεύρεση του κατάλληλου। Επιθυμία πάντως των "πρασίνων", είναι να έχει κλείσει το θέμα μέχρι τις 20 Ιουλίου.




troktiko

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan