Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΑΟ 3-2 ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ VIDEO



Ενας εξαιρετικός επιθετικά Παναθηναϊκός κάλυψε τα αμυντικά του λάθη και επιβλήθηκε 3-2 της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ιντερ σε φιλική αναμέτρηση στο Τορόντο. Δύο γκολ ο Σισέ, ένα ο Λέτο, θαυμάσια εμφάνιση από τον Νίνη...



--

Ο Νιόπλιας παρέταξε τους πράσινους με 4-2-3-1, έχοντας μπροστά την τετράδα των Νίνη, Λέτο, Γκοβού, Σισέ. Οσοι δήλωναν σίγουροι, μετά την απόκτηση του Γκοβού, ότι ο φετινός Παναθηναϊκός θα “πετάει” μπροστά, δεν είχαν άδικο. Οι πράσινοι ήταν πολύ καλοί στις επιθέσεις τους (μάλιστα, στα πρώτα 15 λεπτά έκλεισαν στα καρέ της την πρωταθλήτρια Ευρώπης), είχαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ. Ο Σισέ πήρε... φορά και βρήκε δύο φορές τον δρόμος προς τα δίχτυα, στο 13ο και 23ο λεπτό, ενώ ο Λέτο στο 42' έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, “απαντώντας” στο τέρμα που σημείωσε στο 32ο λεπτό ο Ετό και το οποίο προήλθε από αδράνεια της άμυνας του τριφυλλιού και λάθος απομάκρυνση του Καντέ.

Οσον αφορά στην Ιντερ, δεν ήταν λίγες οι φορές που απείλησε με αξιώσεις την εστία του Τζόρβα. Ο Ελληνας γκολκίπερ χρειάστηκε αρκετές φορές να δείξει τα αντανακλαστικά του, αισθανόμενος την πίεση των Ιταλών, οι οποίοι προσπαθούσαν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα.

Στην αρχή του δεύτερου μέρους ο Νίκος Νιόπλιας άφησε την ομάδα χωρίς αλλαγές, με τον Νίνη να απειλεί στα πρώτα λεπτά για το 4-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στη συνέχεια η Ιντερ πήρε την κατοχή της μπάλας και πίεσε την άμυνα του τριφυλλιού, ενώ μετά το 60' όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, η εικόνα του φιλικού αλλοιώθηκε. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο πρωταθλητής Ελλάδας έβγαινε με αξιώσεις μπροστά -πάντα με πρωταγωνιστή το Νίνη- και απειλούσε για ένα τέταρτο γκολ.

Το φιλικό ουσιαστικά τελείωσε όταν βγήκαν οι Σισέ, Λέτο και Νίνης, αλλά και όταν η Ιντερ αποφάσισε να παίξει σκληρά, χαλώντας την γενικότερη εικόνα του παιχνιδιού.



mantatanews

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan