Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Μεγάλες Παγίδες Και Πρόκριση!!!


Μήνυμα πρόκρισης πέρασε ο Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζεις για την... ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Εκτός... ρεπορτάζ οι Ισραηλινοί! Ο Έβαλντ Λίνεν στη συνέντευξη Τύπου μίλησε...

- Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς
«Οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος και Ιμπαγάσα δεν έκαναν προετοιμασία 6-7 εβδομάδες όπως οι άλλοι παίκτες. Για την ενδεκάδα θα αποφασίσω αύριο»

- Για τον αποκλεισμό του Ριέρα
«Ο Ριέρα ήρθε στην ομάδα πριν μια εβδομάδα, έπαιξε σε ένα φιλικό για 45 λεπτά και μετά ήταν κουρασμένος. Πιστεύω πως δεν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς. Xρειάζονται παίκτες που είναι έτοιμοι. Θα ήταν ρίσκο αν τον έπαιρνα»

-Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι
«Σε τέτοια παιχνίδια δεν κατεβαίνεις με στόχο την ισοπαλία, οι παγίδες είναι μεγάλες αν το αντιμετωπίσεις έτσι. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε»

- Για τον Ντουντού
«Είναι στο δρόμο για να έρθει και θα αποφασίσουμε στην προπόνηση τί θα γίνει».

- Για το αν θέλει να ξεπεράσει τον Ότο Ρεχάγκελ
«Είμαι 15 χρόνια μικρότερος, άρα έχω καιρό ακόμα...».

Μέλμπεργκ:«Δεν θα επηρεαστούμε...»

Από την πλευρά του ο Όλαφ Μέλμπεργκ αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ στο πρώτο ματς, κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί, ενώ... έριξε ψυχολογικά τους Ισραηλινούς όταν τους είπε πως η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από το γεμάτο γήπεδο. «Είναι πρόβλημα που δεχθήκαμε γκολ στο α΄μέρος. Δεν πρέπει να δέχεσαι γκολ εντός έδρας, αυτό μας στοίχισε και μας αποδιοργάνωσε» και πρόσθεσε για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί αύριο «Δεν έχετε εικόνα για τους 35.000 Ολυμπιακούς στο Καραϊσκάκη, έτσι δεν με απασχολεί η αυριανή ατμόσφαιρα του γηπέδου. Εξάλλου, προτιμώ να με βλέπει κόσμος και όχι καθίσματα».

Ο Μέλμπεργκ και το... Μουντιάλ!
Οι Ισραηλινοί πάντως δεν φάνηκαν να γνωρίζουν καθόλου από... Μουντιάλ και η ερώτηση ενός δημοσιογράφου στον Μέλμπεργκ προκάλεσε γέλια και έκπληξη στον Σουηδό, αφού ρωτήθηκε για την... καλή του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής και την επιστροφή το Γιουρόπα Λιγκ Ο Μέλμπεργκ αφού χρειάστηκε να ρωτήσει τρεις φορές τόνισε «Δεν είχα καλό Μουντιάλ, επειδή δεν πήγα... Στόχος μας φέτος είναι ο τίτλος για να γυρίσουμε ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Με Πάρντο κάτω από τα δοκάρια
Ο Λίνεν μπορεί να τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το βασικό σχήμα, ωστόσο ο Γερμανός φαίνεται πως έχει κατασταλάξει, με τον Πάρντο να είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού. Στην άμυνα και στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Γκαλίτσιος, στα αριστερά ο Χολέμπας, ενώ Μέλμπεργκ, Μπράβο θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο. Οι Ντουντού, Μαρέσκα θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, ο Ρόμενταλ στα δεξιά, ο Ζαϊρί στα αριστερά, ενώ ο Όσκαρ πίσω από τον Ντιόγκο.


www.gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan