Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κατέστρεψαν τη Νέα Σμύρνη!


Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στον "αέρα" βρίσκεται και πάλι η αναμέτρηση για τα play-off του Europa League ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Νταντί Γιουνάιτεντ! Δεκάδες εξαγριωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου που αντιδρούσαν στο γεγονός ότι παραχωρήθηκε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Ένωση, εισήλθαν το βράδυ της Τρίτης στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και με τα μηχανήματα του κηπουρού (φτυάρια κλπ) προξένισαν ανυπολόγιστη ζημιά, ενώ έσπασαν πάγκους και καθίσματα!

«Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν!», τόνισε ο Πάνος Τσελέντης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη Πανιώνιου...

Αναλυτικά:

«Η κατάληψη στο γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη έπαψε να είναι ειρηνική. Έχει γίνει σοβαρή ζημιά στον αγωνιστικό χώρο! Έχουν σκάψει το μεγαλύτερο μέρος με φτυάρια και ό,τι άλλο βρήκαν για να μη γίνει η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί! Ένα γήπεδο κόσμημα το κατέστρεψαν! Κατανοώ την ενόχλησή τους, αλλά δεν κατανοώ τα όσα έκαναν. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση, αλλά δεν ήταν δυνατόν να παρέμβουμε κόντρα σε 150 άτομα».

Στον «αέρα» και η πρεμιέρα του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι προγραμματισμένη για τις 28 Αυγούστου στη Νέα Σμύρνη. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο αναζήτησης προσωρινής έδρας.

www.sportfm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan